You are currently viewing Πώς να προστατεύεστε από τα Ενεργειακά Βαμπίρ

Πώς να προστατεύεστε από τα Ενεργειακά Βαμπίρ

Τζούντι Ντάιερ

Ένα ενεργειακό βαμπίρ είναι ένα άτομο που αποστραγγίζει την ενέργειά σας· αναφέρονται επίσης ως ενεργειακά κορόιδα και ψυχικοί βρικόλακες. Κάποια ενεργειακά βαμπίρ έχουν επίγνωση του τι κάνουν και άλλα όχι. Οι ασυνείδητοι είναι συνήθως ψυχικά άρρωστοι ή συναισθηματικά ασταθείς· έχουν μια απελπισμένη ανάγκη να αντλήσουν ζωή από εκείνους που έχουν υγιή και ισχυρή ενέργεια.

Οι ενσυναισθητικοί συνήθως αισθάνονται ζάλη ή αισθάνονται να στραγγίζονται όταν αντλείται από αυτούς ενέργεια από ένα βαμπίρ. Υπάρχουν επίσης συνειδητά ενεργειακά βαμπίρ που έχουν εκπαιδευτεί από αρνητικές και σκοτεινές δυνάμεις για τη συλλογή θετικής ενέργειας. Το κάνουν αυτό για διάφορους λόγους: να αποκτήσουν αναγνώριση, δύναμη, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή τους, να ενισχύσουν το εγώ τους και για νεότητα ή υγεία.

Είναι σημαντικό να προστατεύετε τον εαυτό σας από όσους σας ρουφούν την ενέργεια. Ακολουθούν ορισμένες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν:

ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ

Είναι καλό να προσφέρετε, καθώς ενισχύει την ψυχική σας επίγνωση, την πνευματική σας ανάπτυξη και την προσωπική σας εξέλιξη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αναπληρώνετε αυτό που κάθε φορά έχετε προσφέρει. Πρέπει να είστε κυρίαρχοι της ισορροπίας μεταξύ προσφοράς και λήψης . Όταν κάποιος σας δίνει κάτι μικρό, όπως να σας κάνει ένα κομπλιμέντο, λάβετέ το με ανοιχτή καρδιά και πείτε ευχαριστώ. Δε χρειάζεται να τους το ανταποδώσετε απαντώντας με ένα άλλο κομπλιμέντο.

ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους πάντες. Αυτό είναι απλά αδύνατο. Όλοι έχουμε διαφορετικές συχνοτικές δονήσεις μεταξύ μας. Θα προσελκύσετε εκείνους με τους οποίους είστε σε παρόμοια δόνηση και τους υπόλοιπους θα τους εκτρέψετε. Ενδέχεται να γίνετε οι ίδιοι ενεργειακά βαμπίρ του εαυτού σας, όταν προσπαθείτε να ευχαριστήσετε τους πάντες.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΕΣ

Οι άνθρωποι που επικεντρώνονται μόνο στον εαυτό τους θα σας αποστραγγίσουν. Όταν έχετε μια συνομιλία μαζί τους, το μόνο που κάνουν είναι να μιλούν για τον εαυτό τους και θα ρωτήσουν πώς είστε μόνο τη στιγμή που ετοιμάζεστε να φύγετε. Στο τέλος μιας συνομιλίας μαζί τους θα νιώσετε εξαντλημένοι. Περιορίστε την επαφή σας ή απομακρύνετε εντελώς τέτοιους ανθρώπους από τη ζωή σας.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Οι απαιτητικοί άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να τραβήξουν την προσοχή σας. Ζητούν συνεχώς τη βοήθεια και τις συμβουλές σας, αλλά ποτέ δεν τα εφαρμόζουν. Αυτοί οι άνθρωποι θα σπαταλήσουν το χρόνο σας και θα αποστραγγίσουν την ενέργειά σας. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας να αναγνωρίζει πότε έρχεται σε επαφή με τέτοιους ανθρώπους και μειώστε το χρόνο επαφής που έχετε μαζί τους.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ DRAMA QUEENS

Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι δύσκολο να εντοπιστούν επειδή εμπλέκονται πάντα σε κάποιου είδους πρόβλημα. Όλα όσα θα μπορούσαν να πάνε στραβά πηγαίνουν, και σας βομβαρδίζουν συνεχώς με μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις σχετικά με την τελευταία καταστροφή στη ζωή τους. Πριν το καλοκαταλάβετε, δεν θα σας έχει μείνει καθόλου ενέργεια. Είναι σημαντικό να μην σπαταλάτε το χρόνο σας με τέτοιους ανθρώπους επειδή θα καταστρέψουν το ενεργειακό σας πεδίο.

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Μην χάνετε το χρόνο σας με υπεκφυγές αλλά περάστε απ΄ευθείας στο δια ταύτα. Όταν ένα άτομο είναι πολύ αρνητικό, αποκλείστε. Όταν ένα άτομο συνεχίζει να λειτουργεί με τις ίδιες συμπεριφορές και στη συνέχεια ζητά τη συμβουλή σας, τερματίστε την επαφή. Αν κάποιος σας ζητήσει να του κάνετε μια εξυπηρέτηση και δεν μπορείτε, απλά πείτε το. Δεν χρειάζεται να είστε αγενείς, απλά να είσαι σαφείς ενημερώνοντας τους άλλους για το ποια είναι τα όριά σας, ώστε να μην τα ξεπεράσουν.

ΛΙΒΑΝΙΣΜΑ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

Το λιβάνισμα περιλαμβάνει τη διαδικασία καύσης βοτάνων για τη δημιουργία «λουτρού» καπνού κάθαρσης με σκοπό την προστασία, τον καθαρισμό και τη θεραπεία. Το ξύλο Palo Santo ή «Ιερό Ξύλο», που αναφέρεται επίσης ως Άγιο Ξύλο, είναι ένας τύπος που χρησιμοποιείται από τους αυτόχθονες λαούς των Άνδεων και τους σαμάνους στο Περού για καθαρισμό, ιατρικούς σκοπούς και απομάκρυνση των κακών πνευμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κέδρο, φασκόμηλο και πεύκο για λιβάνισμα.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ Ή ΕΛΙΞΙΡΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ

Οι κρύσταλλοι χαλαζία, το μάτι της τίγρης, ο αμέθυστος, η τουρμαλίνη, ο οψιδιανός και ο όνυξ χρησιμοποιούνται για την προστασία από τη συναισθηματική δυσφορία, τον κίνδυνο, την ψυχική επίθεση, την ενσυναίσθηση και την υπερευαισθησία.

ΟΡΓΟΝΗ

Η οργόνη έχει διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός προστατευτικού ενεργειακού πεδίου που περιβάλλει το χώρο και την αύρα σας εκτρέποντας την αρνητική ενέργεια. Χρησιμοποιείται επίσης ως ασπίδα για την εκτροπή επιβλαβών ρύπων και ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τέσσερεις οργονικούς προστάτες στις τέσσερεις γωνιές του σπιτιού σας για να το προστατεύσετε από την επιβλαβή ενέργεια και να γειώσετε πνευματικές ενέργειες. Το Οργονικό Φυλαχτό Προστασίας παρέχει προστασία από ψυχικές επιθέσεις, κακές δονήσεις, συναισθηματική ρύπανση και κακό μάτι.

ΚΕΡΙΑ

Τα κεριά αφαιρούν την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σας. Είναι επίσης εξαιρετικά για εκδηλωτικούς σκοπούς. Τα σκούρα μπλε, τα κόκκινα και τα λευκά κεριά είναι καλά χρώματα για χρήση με σκοπό την αυτοπροστασία.

ΡΗΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΙΑΜΑ

Το θυμίαμα που παρασκευάζεται από φυσικές ουσίες όπως το λιβάνι, το μύρο, το φασκόμηλο, το σανταλόξυλο και ο μόσχος χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας του σπιτιού και του περιβάλλοντος.

ΛΟΥΤΡΑ

Προσθέστε 1/2 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι στο μπάνιο σας, θα καθαρίσει την αρνητική ενέργεια που έχει σας προσκολληθεί μετά από την παρουσία ορισμένων ανθρώπων. Μουλιάστε ένα κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο ή βασιλικό σε ένα φλιτζάνι βραστό νερό, στραγγίστε τα βότανα και προσθέστε το στο μπάνιο σας. Αυτά τα βότανα είναι γνωστά για τις ιδιότητες  καθαρισμού και προστασίας.

ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΛΜΟΙ

Οποιοσδήποτε ψαλμός ή προσευχή θα λειτουργήσει εάν βγαίνει από την καρδιά με ένταση, πάθος και αποφασιστικότητα.

Πηγές:  thegalacticfederation.com  ,  eternalnowblog.com