You are currently viewing Είναι δυνατό δύο γυναίκες να είναι δίδυμες φλόγες;

Είναι δυνατό δύο γυναίκες να είναι δίδυμες φλόγες;

Οι δίδυμες φλόγες είναι μια ψυχή προτού χωριστεί και δοθεί σε ξεχωριστά άτομα.

Υπάρχει η ευρεία ιδέα πως ο δεσμός των δίδυμων φλογών μπορεί να υπάρχει ανάμεσα σε μια γυναίκα και έναν άντρα. Αυτό είναι  μια παρεξήγηση, επειδή οι ψυχές δεν είχαν φύλο πριν μετενσαρκωθούν σε ένα σώμα. Ήταν ελεύθερα πνεύματα στον πνευματικό κόσμο, χωρίς να τις δεσμεύει καμία φυλετική διάκριση.

Το φύλο ενός ατόμου δεν έχει σχέση με την ενέργεια, είναι διαφορετικό. Ένας άντρας μπορεί να έχει θηλυκή ενέργεια όπως και μια γυναίκα μπορεί να έχει αντρική.

Αν είστε άντρας δεν είναι απαραίτητο πως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας θα είναι αντρικά. Γι αυτό συχνά συναντάτε ανθρώπους που παρά τα αντρικά σωματικά γνωρίσματα τους θεωρείτε ότι έχουν γυναικεία χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι αυτού του είδους τείνουν πνευματικά να προσελκύονται από το ίδιο φύλο, επειδή μοιράζονται την ίδια ενέργεια.

Εν τέλει, οι ενέργειες και οι συχνότητες διαμορφώνουν το θεμέλιο της αληθινής αγάπης. Που μας φέρνει πιο κοντά στην απάντηση της ερώτησης, μπορούν δύο γυναίκες να είναι δίδυμες φλόγες; Ναι, φυσικά! Οι άνθρωποι έλκονται μεταξύ τους επειδή συνδέονται σε ένα βαθύτερο πνευματικό επίπεδο, όχι λόγω του φύλου τους ή άλλων φαινομένων.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν αντρικές συνήθειες. Είναι η αρσενική τους ενέργεια που τις κάνει να έχουν αυτές τις συνήθειες. Τέτοιες γυναίκες ελκύονται από γυναίκες παρά από άντρες. Επομένως είναι πολύ πιθανό ότι η δίδυμη φλόγα τους θα είναι επίσης γυναίκα.

Η αληθινή ταυτότητα βρίσκεται στην ψυχή και όχι στο σώμα. Έτσι, αν είστε γυναίκα, και έχετε μια ψυχή που σας αντικατοπτρίζει μην αφήσετε τα κοινωνικά στερεότυπα να σας σταματήσουν από το να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Την αγάπη δεν την ενδιαφέρει το φύλο.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν όλη τους τη ζωή χωρίς να βρουν την δίδυμη φλόγα τους. Έτσι, αν σας δοθεί αυτή η χρυσή ευκαιρία να είστε με την δίδυμη φλόγα σας, απλώς μην ενδιαφερθείτε για το φύλο και αγκαλιάστε τη. Γυναίκα ή άντρα, δεν θα έπρεπε να έχει σημασία.

Αν αγαπάτε κάποιον αληθινά και παλεύετε με τις ανασφάλειες και τους φόβους σας για να είστε μαζί του, τότε δεν κάνετε τίποτα λάθος. Η αγάπη είναι δύσκολη ανεξάρτητα από το φύλο του συντρόφου σας.

Δεν θα έπρεπε να ντρέπεστε για την σχέση μεταξύ γυναικών επειδή το θάρρος που απαιτείται για την διατήρηση της σε αυτή την εποχή είναι αξιέπαινο από μόνο του.

Μάγεια Τ.