You are currently viewing 9 σημάδια ότι έχετε συναντήσει την αληθινή σας αδερφή ψυχή

9 σημάδια ότι έχετε συναντήσει την αληθινή σας αδερφή ψυχή

Όλοι μας ψάχνουμε για πολλά πράγματα στη ζωή, και ένα από τα μεγαλύτερα είναι η αδερφή ψυχή μας. Αυτό είναι το άτομο που μας ολοκληρώνει και μας βοηθάει να φτάσουμε στους στόχους που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι είναι εφικτοί. Μας βοηθάει να συγχωρήσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας όταν εμείς δεν μπορούμε. Μαζί ως ομάδα, η σφαίρα της επιρροής και η εμπειρία μεγαλώνουν δυνατά.

Ακολουθούν τα σημάδια της συνάντησης δύο αδερφών ψυχών

Αναγνωρίζεστε εύκολα

Από τη στιγμή που εσείς οι δύο συναντηθήκατε, υπάρχει μια υποψία ότι το άλλο άτομο είναι ο ένας και μοναδικός για εσάς. Και οι δύο σας μπορείτε να το δείτε και να εκφράσετε αυτή την πιθανότητα ο ένας στον άλλον χωρίς να το αναφέρετε άμεσα. Κάνοντας ένα άλμα πίστης, και οι δύο πλευρές ανοίγονται η μία στην άλλη και βρίσκουν την αδερφή ψυχή τους.

Έχετε τα ίδια στέκια

Και οι δύο έχετε κοινά ενδιαφέροντα και διασυνδεόμενα μήκη κύματος. Έχετε συνδεθεί με αυτό το άτομο πριν συναντηθείτε σωματικά. Ρωτήστε την αδερφή ψυχή σας και θα δείτε ότι και οι δύο έχετε βρεθεί σε πολλά ίδια μέρη σε διαφορετικές περιόδους.

Γνωρίζεστε τη σωστή στιγμή

Μπορεί να μην είναι η τέλεια στιγμή της ζωής σας σε άλλους τομείς αλλά ήταν η τέλεια στιγμή να γνωρίσετε την αγάπη της ζωής σας. Θα μπορούσε να είναι μια σχετικά ελεύθερη από το στρες περίοδος στις ζωές σας ή θα μπορούσε να είναι ένα ιδιαίτερο σκληρό μπάλωμα και για τους δύο ή τον έναν από τους δύο. Άσχετα από το «πώς», το σενάριο που περικύκλωσε την συνάντησή σας, βοήθησε να κάνετε χώρο ο ένας στον άλλον.

Η ησυχία που έχετε μεταξύ σας είναι άνετη

Το μόνο που χρειάζεστε για να αισθανθείτε άνετα, είναι μόνο η δική της ή δική του παρουσία. Η ησυχία παρέχει μια διαφορετική οπτική για να «δείτε» τον σύντροφό σας. Μπορείτε να κάθεστε μαζί αποδεχόμενος ο ένας την ησυχία του άλλου, για ώρες.

Αναγνωρίζετε μεταξύ σας τα ελαττώματά σας και δουλεύετε με αυτά

Ο καθένας έχει ατέλειες και ελαττώματα. Μέσα από την αγάπη και την συμπόνια αυτά τα στοιχεία φαίνονται ως απλά χαρακτηριστικά που η κοινωνία θεώρησε έτσι,  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η αδερφή ψυχή σας δεν βλέπει αυτούς τους άλλους ορισμούς, αλλά μόνο την ομορφιά και την ικανότητά σας.

Μπορείτε να ρίξετε τις άμυνές σας

Δεν χρειάζεται να είστε σε ετοιμότητα όταν είστε με αυτό το άτομο που σας αγαπάει τόσο πολύ. Το φυσικό του ένστικτο θα είναι πάντα να σας προστατεύει. Αν έχει αποδείξει ότι δεν είστε η πρώτη του προτεραιότητα ή δε θα βγαινε από την πορεία του για να σας προστατέψει, τότε πρέπει να εξετάσετε πραγματικά την σχέση σας.

Έχετε παρόμοιους στόχους στη ζωή και ενδιαφέροντα

Οι δυο σας ταιριάζετε φυσιολογικά όπως το γάντι στο χέρι. Και οι δύο έχετε κοινές προτεραιότητες στη ζωή, αν όχι τις ίδιες. Δουλεύετε ως ομάδα, έτσι αν ένας από τους δυο σας το θέλει, ο άλλος θα χαρεί να βοηθήσει ώστε να το κατορθώσετε.

Η επιθυμία να περάσετε χρόνο μόνοι δεν είναι απειλητική

Με τον ίδιο τρόπο που οι δυο σας μπορείτε να περάσετε τον χρόνο σας σε ησυχία μεταξύ σας, δεν χρειάζεται να είστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλετε, αλλά απλά η ομάδα σας μπορεί να δουλέψει και ξεχωριστά.

Προκαλείτε ο ένας τον άλλον

Η εξέλιξη έρχεται από μακροχρόνιες δυσκολίες. Γνωρίζοντας αυτό, κάποιες από τις πιο δυνατές σχέσεις συνεχώς αναζητούν την πρόκληση. Αυτός είναι ένας ασφαλής τρόπος για να εξετάσετε πεποιθήσεις και ιδέες.

Αναπτύσσεστε ως ομάδα

Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να έχουν τον χώρο τους και τον χρόνο τους για να αναπτυχθούν. Αν δεν αναπτυσσόμαστε ενεργά και συνειδητά, τελματώνουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με τους δυο σας όσο ενεργείτε ως ομάδα. Κάθε άτομο θέλει να του δίνεται κάθε πιθανότητα να αναπτυχθεί αλλά πρέπει να χει και στο μυαλό του την εξέλιξη και του άλλου. Αν ένα άτομο εξελίσσεται και το άλλο όχι, κάτι πάει λάθος.

Μπορείτε να μιλήσετε για οτιδήποτε

Από τη στιγμή που δεν κρίνετε ο ένας τον άλλον, πρέπει να υπάρχει απρόσκοπτη επικοινωνία. Στην πραγματικότητα όσο πιο πολύ δύο άτομα επικοινωνούν για ποικίλα θέματα, που μπορεί να τους κάνουν να νιώθουν νευρικοί, ή λυπημένοι ή χαρούμενοι, τόσο πιο πολύ θα μεγαλώσει σε βάθος η γνώση του ενός ατόμου για το άλλο.

Μετάφραση: awakengr.com via deaspots.com