You are currently viewing 6 τρόπους με τους οποίους οι πνευματικοί οδηγοί επικοινωνούν μαζί σας

6 τρόπους με τους οποίους οι πνευματικοί οδηγοί επικοινωνούν μαζί σας

Το πνεύμα είναι στοιχειώδες μέρος του ανθρώπινου σώματος. Όταν ένα άτομο πεθαίνει, το πνεύμα του απελευθερώνεται από το σώμα.

Γνωρίζατε πως ένας νεκρός δεν εγκαταλείπει αναγκαστικά την γη; Μπορεί να επιστρέψει και να κατοικήσει στο ανθρώπινο περιβάλλον αλλά όχι στην φυσική του μορφή αλλά στην πνευματική του φύση. Δεν μπορείτε να τον δείτε ή να τον αγγίξετε αλλά μπορείτε να τον αισθανθείτε με κάποιον τρόπο.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί ένας νεκρός να θέλει να επιστρέψει στην γη. Πιθανότατα επειδή θέλει να σας δώσει κάποιο μήνυμα. Θα πρέπει να είναι πολύ σημαντικό, γι αυτό βρίσκεται εδώ. Καθώς δεν μπορεί να πάρει κάποια φυσική μορφή, δεν είναι σε θέσει να μεταφέρει άμεσα το μήνυμα. Τότε παίρνει την πνευματική μορφή ώστε να διευκολυνθεί η κατάσταση.

Παρακάτω βρίσκονται 6 τρόποι με τους οποίους τα πνεύματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας:

  1. Τα όνειρα σας είναι τακτικά και ζωντανά

Πλέον βλέπετε όνειρα σχεδόν κάθε νύχτα. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάποιο κοντινό πνεύμα προσπαθεί να σας μιλήσει. Τα όνειρα ή ο διαλογισμός είναι ο αγαπημένος και καλύτερος τους τρόπος συζήτησης. Επειδή εκείνη την στιγμή το μυαλό βρίσκεται σε γαλήνη, βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία για να μας μεταδώσουν τα μηνύματα τους. Το κάνουν μέσω των ονείρων ή των οραμάτων, κατασκευάζοντας χαρακτήρες ή απεικονίζοντας καταστάσεις ώστε να αποσπάσουν την προσοχή μας και να στραφούμε στα μηνύματα τους. Όταν ονειρεύεστε βρίσκεστε σε ένα διαφορετικό πεδίο όπου τα πνεύματα μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας πιο εύκολα.

  1. Τα αισθητήρια όργανα σας οξύνονται και γίνονται πιο ακριβή

Τα αισθητήρια όργανα αποτελούν ζωτικό μέρος του φυσικού ανθρώπινου σώματος. Δρουν ως μέσο επικοινωνίας και επαφής με το εξωτερικό περιβάλλον. Τα πνεύματα, για να επικοινωνήσουν έμμεσα μαζί σας, οξύνουν τις αισθήσεις σας στο σημείο που να μπορείτε πραγματικά να «πιάσετε» το σημάδι τους και να καταλάβετε το μήνυμα τους. Αυτά τα σημάδια συνήθως συμβαίνουν όταν βλέπετε κάτι που σας θυμίζει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχετε χάσει, όπως η μυρωδιά ενός λουλουδιού που θυμίζει τον παππού σας επειδή του άρεσε να έχει τριαντάφυλλα στον κήπο του. Αυτή η εμπειρία ανοίγει το μυαλό και την καρδιά σας σε όχι τόσο εμφανή σημάδια των οποίων τον σκοπό συνειδητοποιείτε αργότερα.

  1. Οι ηλεκτρονικές συσκευές δυσλειτουργούν

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο θρίλερ ή ταινία τρόμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πραγματικό. Οι ηλεκτρονικές συσκευές μπορεί να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται μόνες τους, τα ντουλάπια να ανοιγοκλείνουν και η λάμπα να αναβοσβήνει. Αυτό σημαίνει ότι το πνεύμα ενός νεκρού προσπαθεί να σας μεταδώσει κάτι σημαντικό. Δεν είναι απαραίτητα επιβλαβές ή κακό. Αυτά τα περιστατικά θα συνεχίζουν να συμβαίνουν από μόνα τους εκτός και αν τα αντιμετωπίσετε με κάποιον τρόπο.

  1. Κάποια πράγματα μένουν στην συνείδηση σας χωρίς να γνωρίζετε το γιατί

Είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαινόμενο. Μερικές φορές καταλήγουμε να σκεφτόμαστε πράγματα που μας ήρθαν χωρίς κάποιον λόγο. Αργότερα συνειδητοποιούμε αυτή την απροσδόκητη άφιξη ενός συγκεκριμένου οράματος ή μιας σκέψης. Κάποιες φορές αναγνωρίζουμε ότι γνωρίζουμε κάτι χωρίς όμως να έχουμε κάποια συγκεκριμένη ανάμνηση από αυτό. Συχνά αυτό το αποκαλούμε τηλεπάθεια. Με τον ίδιο τρόπο, ένα πνεύμα μπορεί να προσπαθεί να σας μιλήσει τηλεπαθητικά για κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν. Μην φοβηθείτε αν συμβεί αυτό. Ανοιχτείτε για επικοινωνία. Μερικές φορές τα πνεύματα καθοδηγούν ή διαμορφώνουν το ένστικτο μας.

  1. Ανατριχιάζετε πιο συχνά

Μερικές φορές ανατριχιάζουμε χωρίς κάποιον λόγο. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν μιλάμε για κάτι τρομακτικό και ανεξήγητο ή για κάποιον που έχει πεθάνει. Αυτό γίνεται επειδή το πνεύμα εκείνη τη στιγμή σας στέλνει σημάδια ότι είναι κάπου κοντά και θέλει να σας μιλήσει.

  1. Νιώθετε πως κάποιος καθοδηγεί το κάθε βήμα σας

Αυτό γίνεται ώστε κάθε απόφαση που παίρνετε να αποδεικνύεται καλή και να λειτουργεί σωστά για την βελτίωση σας. Φαίνεται σαν κάποιος να ελέγχει την διαίσθηση σας και υπάρχει λόγος γι αυτό. Το πνεύμα, που προσπαθεί απεγνωσμένα να αλληλεπιδράσει μαζί σας, θέλει το καλό σας. Το ένστικτό σας επίσης αρνείται να καταπολεμήσει αυτή την ιδιαίτερη αίσθηση. Σκεφτείτε το. Ίσως τα πνεύματα να θέλουν να φτάσετε σε άλλα πεδία, να βαδίσετε σε άλλη πορεία και να σας μεταβιβάσουν ένα κρυμμένο μήνυμα. Ηρεμήστε το αγχωμένο σας μυαλό και προσπαθήστε να τα ακούσετε προσεκτικά.

Μετάφραση: L.C. από το dailypositiveinfo