You are currently viewing 6 πράγματα που χάνετε ως αποτέλεσμα της πνευματικής σας αφύπνισης

6 πράγματα που χάνετε ως αποτέλεσμα της πνευματικής σας αφύπνισης

 

Η πνευματικότητα είναι το θεμέλιο για καλή υγεία. Όταν η πνευματικότητά σας συνδέεται σε αυτό που είναι σημαντικό για σας, μαγικά και εκπληκτικά πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Αλλά ενώ πολύς κόσμος φαίνεται να ασχολείται με την πνευματικότητα για προσωπικό κέρδος και ανάπτυξη, είναι βασικά αυτά που χάνετε ως αποτέλεσμα της πνευματικής σύνδεσης που έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο. Πρέπει να πω ότι ποτέ δε θα χάσετε ολοκληρωτικά τα πράγματα για τα οποία μιλάω σε αυτό το άρθρο, και ενώ είναι αρκετά αρνητικά, είναι επίσης φυσικά συναισθήματα που προκύπτουν από καιρό σε καιρό. Όλοι έχουμε την ίδια ικανότητα να αισθανόμαστε ό,τι κάθε άλλο άτομο αισθάνεται και να ενεργούμε με τρόπο που κάθε άλλο άτομο ενεργεί. Αυτό που θα κάνει την διαφορά στη ζωή σας είναι το επίπεδο της προσοχής που ρίχνετε σε αυτούς τους τομείς. Μια πνευματική αφύπνιση δεν είναι με τίποτα το τέλος. Στην ουσία δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις.

Ιδού 6 πράγματα που θα αρχίσετε να βλέπετε κατά πολύ λιγότερο όταν φτάσετε σε εκείνο το πιο φωτισμένο επίπεδο:

Μίσος

Συνήθως μισείτε στους άλλους ένα κομμάτι από αυτό που βλέπετε στον εαυτό σας ή αυτό που θέλετε να δείτε περισσότερο σε εσάς. Μια πνευματική αφύπνιση σας βοηθάει να κρατήσετε τον καθρέφτη και να δείτε τον εαυτό σας γυμνό μέχρι το κόκκαλο. Θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι στον κόσμο που έχουν χαρακτηριστικά που δεν είναι ευχάριστα σε εσάς, αλλά οι άνθρωποι που εκφράζουν αυτά τα γνωρίσματα, το κάνουν στο τρέχον επίπεδο του μυαλού τους και εξαρτάται από σας αν θέλετε να επιτρέψετε σε αυτά τα άτομα να κυριαρχήσουν στη συνείδησή σας. Η πνευματική σύνδεση σας βοηθάει να δείξετε συμπόνια για αυτούς που σας κάνουν κακό και σας δίνει την ικανότητα τουλάχιστον να ξεκινήσετε την διαδικασία της ανεκτικότητας και της συγχώρεσης!

Ζήλια

Ένα αφυπνισμένο μυαλό σας επιτρέπει να δείξετε θαυμασμό για εκείνους που πράττουν καλά και των οποίων τα βήματα προσπαθείτε να ακολουθήσετε. Σας βοηθάει επίσης να αφαιρέσετε κάθε κακοήθεια ή ζήλια και να εκτιμήσετε τις επιτυχίες των άλλων. Όταν ένα άλλο άτομο πετυχαίνει αυτό που επιθυμείτε, είναι αρκετά εύκολο να νιώσετε φθόνο, ακόμα και αν δεν υπάρχουν κακές προθέσεις. Το να αφυπνιστείτε πνευματικά θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι είμαστε όλοι κομμάτι του ίδιου οργανισμού και ότι η επιτυχία κάποιου άλλου είναι η επιτυχία σας και όταν βλέπετε τα κατορθώματα των άλλων μπορούν να σας βοηθήσουν στην κινητοποίησή σας με σκοπό να φτάσετε στα ίδια ύψη!

Άγχος

Το άγχος εκδηλώνεται ως αποτέλεσμα μιας ζωής που ζείτε με την οποία δεν είστε συνδεδεμένοι. Τα χόμπυ σας, οι φίλοι σας, η δουλειά σας και το πώς περνάτε την ώρα σας μπορούν να παίξουν ρόλο σε αυτό το βαρύ αίσθημα του άγχους. Η πνευματικότητα σας βοηθάει να συνδεθείτε με τον πραγματικό σκοπό σας και με αυτό που έχει σημασία για εσάς. Όταν περνάτε τη ζωή σας ζώντας με τους όρους σας και πλήρως συνδεδεμένοι με πράγματα που έχουν σημασία για εσάς, το άγχος που επικρατεί είναι πολύ λιγότερο. Η πνευματικότητα επίσης σας βοηθάει να χαλαρώσετε, το οποίο είναι το τελείως αντίθετο από το άγχος.

Θυμός

Ο θυμός είναι συνήθως ένας πολύ ασυνείδητος τύπος συμπεριφοράς. Για παράδειγμα το χάσιμο της ψυχραιμίας σας δεν είναι μια διαδικασία που την έχετε σκεφτεί καλά. Η πνευματικότητα ωστόσο είναι μια πολύ συνειδητή διαδικασία που σας διδάσκει να είστε παρόντες και να ζείτε το τώρα. Σας βοηθάει επίσης να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας, αφήνοντάς σας θυμωμένους με λιγότερα άλυτα ζητήματα.

Ανασφάλεια

Είναι δύσκολο να νιώθετε ανασφαλείς, όταν είστε βαθιά συνδεδεμένοι με τις αξίες σας και ξέρετε τι εκπροσωπείτε. Η πνευματικότητα σας βοηθάει να συνδεθείτε με την ταυτότητά σας και με την αφαίρεση των στρωμάτων τα οποία ίσως είναι υπολείμματα ακολούθησης λαθεμένων ονείρων, κοινωνίας, αγαπημένων ή κάθε άλλης επιρροής με την οποία μπορεί να είστε σε επαφή. Βοηθάει να γνωρίζετε τον εαυτό σας και όταν ξέρετε ποιος πραγματικά είστε, είναι λιγότερο πιθανό να πάτε ενάντια στην πραγματική σας φύση, ώστε να μπορέσετε να ικανοποιήσετε άλλους ανθρώπους!

Ο φόβος της αποτυχίας

Αυτό πάει χέρι με χέρι με την ανασφάλεια, επειδή μόλις αφαιρέσετε αυτές τις στρώσεις της ανασφάλειας και στην πραγματικότητα μάθετε τι θέλετε από την ζωή μπορείτε αδιάκοπα να κινηθείτε προς τους στόχους σας. Οι στόχοι σας είναι φοβεροί. Αν δεν είναι τότε ίσως θελήσετε να σκεφτείτε μερικούς μεγαλύτερους! Και το να αποτύχετε στην πορεία για την επίτευξη αυτού που θέλετε στη ζωή είναι επίσης φυσιολογικό. Όμως το να είστε πνευματικά συνδεδεμένοι σας βοηθάει να μη φοβάστε να αποτύχετε, εφόσον η αποδοχή σας θα αποτύχει στη συνέχεια της διαδρομής. Είναι εύκολο να ψάξετε για εξωτερικές απαντήσεις στη ζωή, καθώς φαίνεται ότι οι απαντήσεις είναι απλά εκεί έξω περιμένοντας να βρεθούν. Η πραγματικότητα είναι ότι να χάνετε πράγματα ή να βρίσκετε αυτό που ήδη υπάρχει μέσα σας είναι το κλειδί για να ζήσετε μια υγιεινή, χαρούμενη και ισορροπημένη ζωή!

Μετάφραση: awakengr.com via expandedconsciousness.com