You are currently viewing 6 πράγματα που συμβαίνουν όταν πρέπει να αφήσετε την αδελφή ψυχή σας

6 πράγματα που συμβαίνουν όταν πρέπει να αφήσετε την αδελφή ψυχή σας

Οι άνθρωποι εύκολα λένε τις λέξεις «αδελφή ψυχή» και «σύζυγος». Η αδελφή ψυχή υποτίθεται πως είναι το άτομο το οποίο θα ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά, θα παντρευτείτε, θα κάνετε μαζί παιδιά και θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας χαρούμενοι. Αλλά αδελφή ψυχή δεν είναι το όνομα που πρέπει να δώσετε στον σύντροφο της ζωής σας. Η έννοια της αδελφής ψυχής πηγαίνει βαθύτερα από αυτό.

«Μια αόρατη κόκκινη κλωστή συνδέει αυτούς που είναι γραφτό να συναντηθούν, ανεξάρτητα από τον χρόνο, το μέρος ή τις περιστάσεις. Η κλωστή μπορεί να τεντωθεί ή να μπερδευτεί, αλλά ποτέ δεν σπάει.» – Κινέζικη Παροιμία – Διαβάστε εδω

Οποιοσδήποτε έχει σχέση με την αληθινή αδελφή ψυχή του ξέρει την διαφορά.

Δεν υπάρχει τρόπος για να εξηγήσουμε ακριβώς πως νιώθετε με την παρουσία της αδελφής ψυχής σας. Και αυτό το συναίσθημα, που δεν μπορεί να εξηγηθεί με λόγια, είναι δύσκολο να το παραλείψετε όταν σας συμβαίνει. Το να είστε με την αδελφή ψυχή σας δεν είναι απλώς η πολλή αγάπη ή η ερωτική έλξη. Νιώθετε μια σύνδεση που είναι πολύ βαθύτερη από την παραγόμενη ενδορφίνη που σας δίνει η αγάπη και η έλξη. Όταν συναντάτε την αδελφή ψυχή σας, ξέρετε πως έχετε βρει το άτομο με το οποίο θα συνδεθείτε και σε ένα άλλο επίπεδο εκτός από το σωματικό. Νιώθετε μια σύνδεση που είναι διανοητική, πνευματική και συναισθηματική.

Η ένταση μιας τέτοιας σχέσης είναι πολύ πιο δυνατή από ό, τι έχετε βιώσει μέχρι τώρα.

Ξέρετε ότι ο άλλος έχει την καρδιά σας. Όταν τον συναντάτε για πρώτη φορά, δεν τον νιώθετε καν σαν ξένο, φαίνεται να είναι ένα κομμάτι σας που πάντα είχατε και απλώς προς στιγμήν το ξεχάσατε. Και νιώθετε πως είναι η ζωντανή ενσάρκωση της οικειότητας που νιώθετε στο σπίτι σας. Αυτό γίνεται επειδή είναι η αδελφή ψυχή σας και η δική σας ψυχή την γνωρίζει από πολλές ζωές.

Αλλά μερικές φορές, φαίνεται πως σε αυτή τη ζωή απλώς δεν μπορείτε να είστε μαζί.

Αρχικά είστε απρόθυμοι και επιθετικά προσπαθείτε να σώσετε την σχέση. Θα κάνετε ό, τι νομίζετε πως θα κάνει τα πράγματα να λειτουργήσουν. Αλλά η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να σταματήσετε, για το δικό σας και για το δικό τους καλό θα έρθει τελικά. Και τότε θα συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να το κάνετε για να μην προσκαλέσετε περισσότερη τοξικότητα στην ζωή σας. Αν και θα είναι εξαιρετικά τραυματικό, η ζωή συνεχίζεται. Και έτσι θα το αντιμετωπίσετε-

  1. Η αγάπη ποτέ δεν θα είναι ίδια ξανά 

Δεν είναι ότι δεν θα μπορείτε να ξανά αγαπήσετε. Αν είστε αρκετά τυχεροί θα βρείτε κάποιον με τον οποίο θα περάσετε ευτυχισμένα την ζωή σας. Και δεν θα είναι συμβιβασμός, θα είστε χαρούμενοι με την ζωή που έχετε. Αλλά δεν θα είστε ικανοποιημένοι. Πάντα θα νιώθετε πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που δεν έχετε στην ζωή σας και δεν μπορείτε να το αγγίξετε. Το πώς βιώνετε την αγάπη θα αλλάξει μετά την σχέση σας με την αδελφή ψυχή σας!

  1. Πάντα θα έχετε τις αναμνήσεις μαζί σας

Όσο και αν προσπαθήσετε και οτιδήποτε και αν κάνετε για να καλύψετε αυτές τις αναμνήσεις, ποτέ δεν θα μπορέσετε να τις ξεχάσετε εντελώς. Θα εμφανίζονται όταν δεν τις σκέφτεστε καν. Και όταν είστε λυπημένοι ή λίγο καταθλιπτικοί θα έρχονται μαζεμένες. Θα νιώθετε πως δεν μπορείτε να ελέγξετε την ταινία που παίζει στην οθόνη του μυαλού σας. Καλές ή κακές, χαρούμενες ανέμελες φορές ή αγχωμένες, όλες αυτές οι μνήμες θα είναι ζωντανές όσο είστε κι εσείς.

  1. Θα γίνετε μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού σας 

Όταν χωρίζεστε από την αδελφή ψυχή σας, κάτι χάνεται για πάντα στην ουσία του πως αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας. Αρνείστε ένα μέρος του εαυτού σας ώστε να φύγετε από τον πόνο. Μαθαίνετε να αντιμετωπίζετε τον πόνο στην καρδιά. Αλλάζετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τις σχέσεις και τους ανθρώπους. Αυτοί που θα σας συναντήσουν αργότερα θα εκτιμήσουν αυτή την τροποποιημένη εκδοχή επειδή σίγουρα θα είστε πιο έμπειροι από πριν. Αλλά θυμάστε πως ήσασταν και ίσως μερικές φορές σας λείπει να είστε αυτή η εκδοχή του εαυτού σας. Αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσετε σε αυτή τώρα.

  1. Αναρωτιέστε πολύ για το παρελθόν

Αν δεν είστε πλέον με την αδελφή ψυχή σας ακόμα και αν προσπαθήσατε τα πάντα, αυτό σημαίνει ότι η σχέση ήταν πολύ τοξική για να λειτουργήσει. Ακόμα και χρόνια μετά, θα βρείτε τον εαυτό σας να αναρωτιέται αν θα μπορούσατε να κάνετε κάτι άλλο που θα έκανε την διαφορά. Θα αναρωτιέστε για όλες τις πράξεις και τις αντιδράσεις σας, προσπαθώντας να σκεφτείτε τι ήταν αυτό που προκάλεσε τον χωρισμό ή που τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου.

  1. Κυνηγά τα όνειρα σας 

Όπως ανέφερα πριν, επειδή δεν είστε με την αδελφή ψυχή σας αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθει το τέλος του κόσμου. Θα ξανά ερωτευτείτε και θα συνεχίσετε την ζωή σας όπως όλοι οι άλλοι. Και τις περισσότερες μέρες δεν θα σκέφτεστε την αδελφή ψυχή σας ούτε για ένα λεπτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ψυχή σας την έχει ξεχάσει. Και αυτό θα είναι εμφανές κάθε φορά που θα βλέπετε την αδελφή ψυχή σας στα όνειρα σας. Είναι ο τρόπος με τον οποίο το υποσυνείδητο αντιμετωπίζει την απώλεια.

  1. Η ζωή σας θα συνεχιστεί 

Θα έχετε καταπληκτικές περιπέτειες και ένα σπίτι. Ναι, είναι αλήθεια πως ποτέ δεν θα ανακάμψετε πλήρως από την απώλεια της αδελφής ψυχής σας επειδή νιώθετε έντονα πως είναι κομμάτι σας, αλλά σίγουρα θα το συνηθίσετε. Θα μάθετε να ζείτε με αυτό, σαν να είναι ένα άλλο κομμάτι σας. Και αυτό δεν είναι σίγουρα το τέλος της ιστορίας μεταξύ σας. Απολαύστε την ζωή σας και να είστε σίγουροι πως θα την ξανά συναντήσετε. Θα την βρείτε ξανά στις επόμενες ζωές.

Μάγεια Τ.