You are currently viewing 4 σημάδια ότι αυξάνετε τη δονητική σας συχνότητα

4 σημάδια ότι αυξάνετε τη δονητική σας συχνότητα

Πώς ξέρετε ότι είστε στη διαδικασία να ανέλθετε σε μια υψηλότερη δονητική συχνότητα;

Πολλή έμφαση δίνεται στην πνευματική δόνηση και ανύψωση σε μια ανώτερη συνειδητότητα στη σημερινή κοινωνία. Συγκεκριμένα τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας διαφόρων αιτιών, μερικές από τις οποίες έχουν να κάνουν με την κυρίαρχη φύση της αντίληψης που συνήθως ακολουθούμε. Πολλοί από τους ανθρώπους που γνωρίζω προσωπικά έχουν παρατηρήσει μια διαφορά στον κόσμο και στο τι οι άνθρωποι φαίνεται να εκτιμούν και μερικοί ακόμα, συζητούν για τις επερχόμενες αλλαγές στη ζωή που βασίζονται σε αυτές τις πιο νέες προοπτικές.

Ανεξάρτητα από το ποιος μπορεί να είναι ο λόγος για την ανάπτυξη της κατανόησης και την γνώση της αντίληψης της πνευματικής ανύψωσης, ένα πράγμα είναι σίγουρο: περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ άλλοτε δίνουν προσοχή στην ανύψωση. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό γίνεται γιατί η Γαία ωριμάζει και οι άνθρωποι μεγαλώνουν όλο και πιο πολύ την πνευματική τους σύνδεση στις μέρες μας. Στην πραγματικότητα σύμφωνα με κάποιους ερευνητές, το 2016 θεωρείται ως η χρονιά της ολοκλήρωσης.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γνώμες για το τι ακριβώς σημαίνει να ανυψωθεί κάποιος πνευματικά και να αυξήσει τη δονητική του συχνότητα- να δονείται σε ένα πιο υψηλό επίπεδο από ότι οι άλλοι. Κάποιοι αναφέρουν την Κουνταλίνι, άλλοι διακηρύσσουν ότι ο απλός διαλογισμός σε τακτική βάση θα ενδυναμώσει την ανύψωση και άλλοι θα πούνε ότι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε πιο υψηλές δονήσεις είναι μέσω μιας σχέσης με τον Θεό. Άλλοι βλέπουν την ανύψωση του πνεύματός μας ως μια απευθείας συσχέτιση με την ανύψωση της Γαίας ή του πλανήτη που είναι κυρίως δρυϊδική πεποίθηση αλλά συνδέεται επίσης με διάφορες άλλες θρησκευτικές πρακτικές.

Προσωπικά όπως συνήθως κλίνω προς όλες μου τις εικασίες, πιστεύω ότι κάθε μία από αυτές τις θεωρίες είναι απόλυτα σωστή κατά κάποιο τρόπο και η έλλειψη κατανόησης ή αντίληψης στους άλλους -είναι όλες σωστές και λαθεμένες ταυτόχρονα, αλλά απεριόριστα σωστές για εκείνους που τις αποδέχονται ως τέτοιες και τις χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Μια τέτοια αντίληψη, σχετικά με τις πρακτικές διαλογισμού που περιέχει μάντρα, παρέχει ένα σύνολο εργαλείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον σκοπό της αύξησης της δικής σας δόνησης.

Έτσι, πώς ξέρετε αν κινείστε πάνω στο τρένο της πνευματικής ανύψωσης; Για ποια σημάδια μπορούμε να ψάξουμε για να ξέρουμε αν κατευθυνόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για να γίνουμε ένα πνευματικό άτομο; Ειλικρινά πιστεύω ότι υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να παρατηρηθούν στις πράξεις μας και σκέψεις μας τα οποία βοηθούν να εξηγήσουμε την θέση μας σε μια οξυμένη δονητική συχνότητα.

Η κατανόηση της ύπαρξης

Το πρώτο από αυτά που πρέπει να κοιτάξουμε είναι ανεξαρτήτως αν πιστεύετε, η κατανόησή σας για τον τρόπο λειτουργίας του κόσμου και το γεγονός ότι έχετε ανυψωθεί σημαίνει ότι μπορείτε να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας με ιδιαίτερη εκτίμηση σε σύγκριση με άλλους ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα αφυπνιστεί. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει οποιαδήποτε λογική στις υπεροπτικές σκέψεις προς τους άλλους, οι πιθανότητες είναι ότι δεν έχετε ακόμα ξεκινήσει να αφυπνίζεστε και απλά αναγνωρίζετε ότι υπάρχει ένα ανώτερο είδος συνείδησης που μας βοηθάει να κάνουμε την ζωή καλύτερη για εμάς και αυτούς που είναι γύρω μας.

Η αποδοχή του εαυτού σας

Δεύτερον, ένα σημαντικό σημάδι ανυψωμένης δονητικής συχνότητας που μπορούμε να παρατηρήσουμε, βασίζεται την κατανόηση του εαυτού μας και του κόσμου στον οποίο υπάρχουμε. Αν βλέπετε τη ζωή ως ένα τσούρμο κλαδιά, πέτρες, ανθρώπους και κοινά τεχνουργήματα οι πιθανότητες είναι ότι δεν έχετε φτάσει ακόμα στο σημείο να ανοίξετε τα μάτια σας στην πραγματικότητα. Αντιθέτως αν είστε σε εγρήγορση και δείτε τον εαυτό σας ως ένα πνευματικό ον που βιώνει την ανθρώπινη εμπειρία, παρατηρείτε την ομορφιά και το φως όλης της ζωής που υπάρχει μέσα σε όλα ( ναι, ακόμα και το σκοτάδι είναι όμορφο), τότε πιθανώς έχετε φτάσει σε ένα ελαφρώς ανυψωμένο σημείο κατανόησης.

Η αποδοχή των άλλων ανθρώπων

Ένα τρίτο σημείο είναι το πώς αλληλοεπιδρούμε με τους ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν αυτή η αλληλεπίδραση αφορά τις μαθησιακές ή διδακτικές ευκαιρίες. Αν στο προσκήνιο η προσέγγισή μας γίνεται στην αλληλεπίδραση με το εγώ μας και έχουμε δυναμικό στόχο να πείσουμε τους άλλους για τις αντιλήψεις μας ή να τους πούμε ότι είναι λάθος, πιθανώς να μην έχουμε αφυπνιστεί ακόμα. Και αυτό δεν γίνεται γιατί το να βρισκόμαστε σε ένα ανώτερο επίπεδο κατανόησης σημαίνει ότι είμαστε λιγότερο υποκριτικοί ή λιγότερο επιθετικοί ( λιγότερη αρνητική ενέργεια ίσως..), αλλά ότι πρέπει να έχουμε την ικανότητα να σταματάμε να προβάλλουμε την αρνητικότητά μας στους άλλους καθώς και να προσηλωνόμαστε στη δική μας ανάπτυξη και ωριμότητα και όχι σε αυτές των άλλων. Να γνωρίζουμε με άλλα λόγια ότι η διδαχή είναι διδαχή και όχι κήρυγμα.

Αγάπη για τον εαυτό μας

Η τέταρτη παρατήρηση που θα θελα να αναφέρω είναι πολύ σημαντική στην αναγνώριση της πνευματικής ωρίμανσης. Ανακαλύπτετε ότι εφαρμόζετε την αγάπη προς τον εαυτό σας. Κατανοείτε ότι οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σας μπορεί να σας βοηθήσει να φτάσετε σε μια ανώτερη κατάσταση κατανόησης και δεν περιμένετε πια από τον εαυτό σας να διατηρεί ένα ευυπόληπτο επίπεδο «τελειότητας» ενώ στεναχωριέστε που δεν το κατορθώνετε. Για να είναι πνευματικά ώριμος κάποιος, πρέπει να δει τον κόσμο όπως είναι: όμορφο και εντυπωσιακά ατελή. Και εσείς, ως κομμάτι του κόσμου, δε θα είστε ποτέ τέλειοι. Για κάποιον, το να εξασκηθεί ενεργά στην συγχώρεση κάποιου άλλου, το να νοιάζεται για κάποιον άλλον και με τον στόχο της αυτοβελτίωσης, αποκτά ένα σίγουρο σημάδι ότι η ανύψωση και το πέρασμα σε μια ανώτερη δονητική συχνότητα είναι καθ’ οδόν. Αυτό θα συμβεί βέβαια όταν δεν είναι υπερόπτης..

Μετάφραση: awakengr.com via learning-mind.com