You are currently viewing 12 πειστικά σημάδια ότι η ψυχή σας έχει μετενσαρκωθεί πολλές φορές

12 πειστικά σημάδια ότι η ψυχή σας έχει μετενσαρκωθεί πολλές φορές

Η μετενσάρκωση είναι η πεποίθηση ότι όταν πεθαίνεις η ψυχή σου διοχετεύεται σε ένα καινούργιο σώμα. Κάποιες δοξασίες λένε ότι θα μπορούσατε να μετενσαρκωθείτε ως οτιδήποτε- ακρίδα, δέντρο ή ακόμα καλύτερα: αγελάδα.

Άλλες δοξασίες λένε ότι μπορεί να μετενσαρκωνόμαστε ως άνθρωποι ξανά και ξανά. Υπάρχουν θεωρίες για το γιατί αυτή η διαδικασία υπάρχει, αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Ωστόσο, ποια είναι μερικά από τα σημάδια ότι η ψυχή σας ίσως έχει μετενσαρκωθεί;

Εξακολουθείτε νε έχετε το ίδιο όνειρο

Τα όνειρα είναι μια αντανάκλαση των πραγμάτων που βλέπετε στη ζωή σας. Ξέρατε ότι ακόμα και αν φαίνονται πολύ ασυνήθιστα, κάθε πρόσωπο στα όνειρά σας είναι κάποιος που έχετε ξαναδεί στο παρελθόν; Είναι αυτό το γεγονός που με αναγκάζει να προσθέσω τα επαναλαμβανόμενα όνειρα σε αυτή τη λίστα. Έχετε περίεργα όνειρα που συμβαίνουν ξανά και ξανά με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά; Οι άνθρωποι και τα μέρη σε αυτά τα όνειρα εμφανίζονται να αναπαριστούν μία συγκεκριμένη περίοδο της ιστορίας; Πεθαίνετε σε αυτό το όνειρο; Ίσως να είναι ένα σημάδι ότι η ψυχή σας ανακαλεί μνήμες από μια περασμένη ζωή, μία που δε βίωσε η παρούσα μετανσάρκωσή σας αλλά βίωσε η προηγούμενη. Φυσικά, δεν είναι ένα σίγουρο σημάδι μετενσάρκωσης. Η ψυχή σας μπορεί να είναι ακόμα νέα.

Η διαίσθησή σας είναι δυνατή και απίστευτα χρήσιμη

Η διαίσθηση προκύπτει από την ικανότητα να έχουμε πρόσβαση στη σοφία και την γνώση που δεν είναι πρόθυμα διαθέσιμη σε εμάς να ξεκαθαρίσουμε. Μερικές φορές αυτά τα κομμάτια και μέρη της σοφίας προέρχονται από εμπειρίες που είχατε ήδη στη ζωή σας, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε το θέμα. Αυτοί από εμάς που τείνουμε να είμαστε σοφοί και σ εέλεγχο μπορεί να είμαστε απλά πιο ώριμοι εκφραστικά. Αν έχετε μια δυνατή διαίσθηση μπορέι να είναι μια ένδειξη ότι η ψυχή σας πηγάζει από μία πηγή περασμένων εμπειριών που περιμένουν να έχουμε πρόσβαση σε αυτές.

Κάποιες από τις μνήμες σας φαίνονται να είναι παράταιρες ή να μην κολλάνε

Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε παιδιά πολύ συχνά. Τα παιδιά είναι λίγο πιο κοντά στο σημείο περάσματος της ψυχής από ότι οι μεγάλοι και συχνά είναι ικανά να θυμούνται πράγματα από προηγούμενες ζωές πολύ ευκολότερα. Ως παιδιά είχατε μνήμες που δεν μπορούσατε να χειριστείτε αρκετά; Μήπως συνέβαιναν με ανθρώπους που δε είναι ουσιαστικά μέρος της τρέχουσας ζωής σας ή σε μια περίοδο του χρόνου που δεν περιλαμβάνει τον χρόνο που είστε ζωντανοί; Οι παράταιρες μνήμες είναι κοινές σε ανθρώπους που έχουν περασμένες ζωές. Όσες περισσότερες περασμένες ζωές έχετε, τόσες πιο πολλές μνήμες θα χετε. Ο εγκέφαλος μπορεί να παίξει παιχνίδια μαζί μας. Γι αυτό να είστε προσεκτικοί να μη βιαστείτε να κρίνετε πάνω σε αυτό.

Βιώνετε συστηματικά ντεζαβού

Αυτό συμβαίνει στον καθένα λίγο πολύ, έτσι; Δεν μιλάω για τα περιστασιακά μικρά πράγματα του ντεζαβού που βιώνουμε . Εννοώ το ντεζαβού που είναι ξεκάθαρα μια ένδειξη ότι έχετε υπάρξει κάπου πριν, ότι έχετε συναντήσει κάποιον πριν και επιδράει στην γνώση σας σίγουρων πραγμάτων. Οι άνθρωποι που έχουν μετενσαρκωθεί μπορεί να επισκεφτούν μία άγνωστη πόλη ή χώρα και να ξέρουν ακριβώς που είναι τα πράγματα και πώς να κινηθούν εκεί. Οι άνθρωποι που έχουν μετενσαρκωθεί μπορεί να ξέρουν ένα ηλικιωμένο άτομο-ακόμα και το όνομά του και το ιστορικό του, ακόμα και αν δεν το χουν συναντήσει ποτέ στη ζωή τους.

Δείχνετε μεγάλη ευαισθησία στην λήψη ερεθισμάτων

Είστε από τους ανθρώπους που δεν είναι ικανοί να ταρακουνήσουν τα αισθήματα των άλλων πολύ καλά. Οι άνθρωποι που είναι σε μεγάλο βαθμό έτσι ίσως έχουν πρόβλημα να βρίσκονται σε ένα πολυσύχναστο μέρος με πολλούς ανθρώπους. Συχνά αισθάνονται άμεσα τις εμπειρίες των ανθρώπων τριγύρω τους. Μερικές φορές οι άνθρωποι δείχνουν αυτόν τον χαρακτήρα για να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να συμφωνήσουν με άλλους ανθρώπους. Αλλά θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό σημάδι ότι η ψυχή σας είχε προηγούμενες ενσαρκώσεις και τείνει πιο πολύ στο να θεραπεύει τους άλλους από τον εαυτό σας.

Συχνά βιώνετε την πρόβλεψη

Η πρόβλεψη, που ονομάζεται επίσης δεύτερη όραση και το να βλέπεις το μέλλον, είναι η ικανότητα μερικών από εμάς να παίρνουμε πληροφορίες για γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον που δεν είναι γενικότερα διαθέσιμα σε εμάς. Κάποιος βιώνει την πρόβλεψη μέσα από οράματα, αισθήματα και μερικές φορές όνειρα. Κάποιοι την θεωρούν ψευδοεπιστήμη στην καλύτερη περίπτωση, ενώ άλλοι την βιώνουν τόσο δυνατά όσο τις πέντε μας αισθήσεις. Σε κάθε περίπτωση , είναι ένα σημάδι ότι η ψυχή έχει ωριμάσει και είναι γεμάτη με εσωτερική ενέργεια.

Βιώνετε επίσης μια γνώση του παρελθόντος

Αρκετά εύκολο: Η είναι το ακριβώς αντίθετο από την πρόβλεψη. Η σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και λεπτομέρειες από περασμένα γεγονότα που δεν είναι γενικά διαθέσιμα στα γεγονότα που έχουν ειπωθεί. Η είναι απίστευτα δύσκολη να αποδειχτεί σε αντίθεση με την πρόβλεψη. Άσχετα από το πόσο καλά ήσασταν ικανοί να το αποδείξετε στους άλλους, το γνήσιο βίωμα της είναι ένα δυνατό σημάδι ότι έχετε ζήσει περασμένες ζωές.

Είστε «σοφοί πέρα από τα χρόνια σας»

Είστε νέοι στην καρδιά; Ή είστε σαν εμένα; Η μητέρα μου πάντα μου έκανε πλάκα ότι ήμουν γέρος από την ημέρα που γεννήθηκα. Δεν συμμετείχα σε πολλές παιδικές δραστηριότητες ως νεαρός και προτιμούσα να έχω ουσιαστικούς διαλόγους με τους ενήλικους στη ζωή μου. Αυτή η εμπειρία ονομάζεται η θεωρία της «Ηλικίας της ψυχής» που διατυπώνει ότι οι ψυχές που έχουν μετενσαρκωθεί πολλές φορές αποκτούν ηλικία που κάνουν την υπέρβαση στις προσωπικότητές μας. Αν είστε καινούργια ψυχή, είναι πιο πιθανόν να είστε νέοι στην καρδιά για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αν είστε πιο παλιά ή ώριμη ψυχή, αυτό σημαίνει ότι ίσως έχετε μετενσαρκωθεί πολλές φορές. Το ένα δεν είναι απαραίτητα καλύτερο από το άλλο.

Έχετε εξαιρετική έλξη προς συγκεκριμένες ιστορικές περιόδους και πολιτισμούς.

Όταν ήσασταν παιδιά, είχατε κάποια έλξη προς κάποια ιστορική περίοδο ή πολιτισμό; Αγαπούσατε την δεκαετία του 50; Νιώθατε βαθιά συνδεδεμένοι με άλλους πολιτισμούς, υπάρχοντες ή μη; Μπορεί να έχετε ακόμα μια παράξενη, δυνατή έλξη σε συγκεκριμένο τύπο δουλειάς ή εργαζομένους συγκεκριμένου επαγγέλματος. Αυτές οι προτιμήσεις μπορεί να είναι ένα είδος υπολείμματος περασμένης ζωής που ήταν πιθανά πολύ ευτυχισμένη. Αν δεν ήσασταν ευτυχισμένοι δεν θα σας έλειπε σε αυτή τη ζωή, έτσι δεν είναι; Βυθιστείτε σε αυτή την ιστορική περίοδο ή πολιτισμό. Μάθετε τι πρέπει να ξέρετε. Μπορεί να πάρετε μαζί σας κάποια βαθιά σοφία.

Μεταφέρετε φόβους που δεν μπορείτε να εξηγήσετε

Έχω μια παράξενη φοβία αφαίρεσης οργάνων από το σώμα μου. Σχεδόν λιποθύμησα σε ένα νοσοκομείο χρόνια πριν όταν ένας καλός μου φίλος αφαίρεσε την απόφυσή του. Είναι πιθανόν να πέθανα στο κρεβάτι του χειρουργείου; Ένας ακόμα καλός μου φίλος φοβόταν μέχρι θανάτου τις πηγές και ακόμα τα ήρεμα νερά σαν αυτά των λιμνών. Είναι πιθανόν να πνίγηκε σε μια προηγούμενη ζωή;Αν μπορείτε να θυμηθείτε μέρη από την προηγούμενη ζωή σας και η προηγούμενη ζωή σας έρχεται στα όνειρά σας δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεστε ότι οι φόβοι που κρατήσατε στις προηγούμενες ζωές σας μπορεί να σας στοιχειώνουν ακόμα σήμερα. Διαλογιστείτε πάνω στους φόβους σας και αντιμετωπίστε τους. Σπάστε τον κύκλο ώστε να μην χρειαστεί να φοβάστε με τις μελλοντικές ενσαρκώσεις της ψυχής σας. Πρέπει η ψυχή σας να συνεχίσει.

Δεν νιώθετε σαν να είστε στο σπίτι σας

Όχι μόνο στο σπίτι σας, αλλά στην πόλη σας. Στην χώρα σας. Ακόμα και στην χώρα σας, ήπειρο ή πολιτισμό. Απλά δεν νιώθετε αρκετά καλά για αυτό. Το να λαχταράτε να νιώσετε σαν να είστε στο σπίτι σας ίσως είναι σημάδι ότι η ψυχή σας είχε αγάπη για έναν συγκεκριμένο πολιτισμό ή περίοδο στον χρόνο που πλέον δεν μπορεί να φτάσει ή ότι στην ψυχή σας μπορεί να λείπει η μοναδικότητα που είχε πριν μπει σε ένα καινούργιο σώμα. Οι ψυχές που περιπλανιόνταν για ένα μεγάλο διάστημα μπορεί να νιώθουν μια βαθιά επιθυμία να πάνε πίσω στη συλλογική ομάδα των ψυχών στην άλλη πλευρά

Δεν κάνατε ισχυρούς δεσμούς με τους γονείς σας

Αυτό είναι σχεδόν αποκλειστικότητα των παιδιών. Ως παιδιά μπορεί να αγαπάτε και να σέβεστε τους γονείς σας, αλλά δεν έχετε αυτή την έλξη προς αυτούς. Εκείνη την δίχως όρους αγάπη και εκτίμηση για αυτούς. Γιατί; Σε μια προηγούμενη ενσάρκωση μπορεί να πεθάνατε νέοι και απλά σας λείπουν οι γονείς σας από εκείνο το διάστημα. Είχατε ποτέ όνειρα που είχατε άλλους γονείς; Μπορείτε να θυμηθείτε τα ονόματά τους και που έζησαν; Ή δεν είχατε ποτέ πραγματικά αδυναμία στους γονείς σας; Μπορεί να είναι σημάδι ότι ξαναζήσατε στο παρελθόν.

Μετάφραση: awakengr.com via higherperspectives.com
Featured art by: Alex Grey