You are currently viewing 10 πνευματικές αλήθειες που δε διδαχτήκαμε στο σχολείο

10 πνευματικές αλήθειες που δε διδαχτήκαμε στο σχολείο

 

Πώς θα ήταν ο κόσμος μας σήμερα αν αυτές οι 10 πνευματικές αλήθειες διδάσκονταν στα σχολεία, στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και στα βιβλία ιστορίας μας;

Πώς μπορούμε να αλλάξουμε το σύστημα για να συστήσουμε αυτά τα θέματα στις μελλοντικές μας γενιές; Πώς θα είναι ο κόσμος μετά την επιτυχή αναγνώριση αυτών των πνευματικών αληθειών;

1. Είμαστε πνευματικά όντα σε ένα ανθρώπινο ταξίδι.

Πριν έρθουμε σε αυτό το υλικό σώμα, προγραμματίσαμε εκείνο το σημείο του χρόνου που θα ξεκινούσαμε να αφυπνιζόμαστε σχετικά με το ποιοι είμαστε και τι είμαστε. Η κοιλιά της μητέρας μας ήταν η σήραγγα της λησμονιάς και ξέραμε ότι η πρόκληση της ενθύμησης θα ήταν σκληρή.

Το μεγαλύτερο ρίσκο που πήραμε, δεν το θυμηθήκαμε ποτέ. Ποτέ δεν αποσυνδεθήκαμε από την πηγή του φωτός, ωστόσο η σύνδεση απλώθηκε πολύ μακριά για να φτάσουμε αυτό το κομμάτι του σύμπαντος, μέσα στην πυκνότητα. Η πρόκλησή μας είναι να ενισχύσουμε αυτή τη σύνδεση και να αναπτύξουμε αυτό το θεμέλιο του φωτός, σε ανάμνηση και αναγνώριση του ποιοι πραγματικά είμαστε.

2. Οι ψυχές μας δεν πεθαίνουν ποτέ. Απλά αλλάζουμε το σημείο εστίασής μας

Ως σπίθες φωτός από την Πηγή, είμαστε απεριόριστα συνδεδεμένοι με τη ροή της εμπειρίας. Όταν είναι ώρα να αποσυνδέσουμε το νήμα της ζωής από το υλικό μας σώμα, η σπίθα μας ανεβαίνει και βγαίνει από το ανθρώπινο σώμα. Παίρνουμε μαζί μας την εμπειρία της ζωής μας αλλά το σημείο εστίασής μας αλλάζει σε ένα ελαφρώς διαφορετικό επίπεδο δόνησης. Υπάρχουμε ακόμα ως τα άτομα που ήμασταν στην ανθρώπινή μας μορφή. Η κάθε ζωή που είχαμε μας δίνει εμπειρία και σοφία.

3.Τα πάντα είναι ενέργεια που δονείται σε μια ορισμένη συχνότητα

Όλα τα ζωντανά πράγματα στη γη έχουν συνειδητότητα. Ακόμα και οι πέτρες και τα δέντρα. Το κάθε τι και ο καθένας συνδέονται με το «δέντρο της ζωής» ή μια άπειρη πηγή ενέργειας. Μπορούμε να συνδεθούμε με τη συνειδητότητα των δέντρων και των πετρών και μπορούμε να συνεχίσουμε τις συζητήσεις μαζί τους, με το να συντονιστούμε στη συγκεκριμένη τους δονητική συχνότητα. Τα σώματά μας αποτελούνται κατά 90% από νερό και μπορούν να προγραμματιστούν και να διαμορφωθούν σε μία ορισμένη δονητική συχνότητα μέσω των σκέψεων, του ήχου, των χρωμάτων και της αγάπης. Όταν κατανοούμε τη δόνηση, μπορούμε να καταλάβουμε πώς οι εναλλακτικές και ολιστικές θεραπείες μπορούν να θεραπεύσουν κάθε ασθένεια ή νόσο στο σώμα, με την αλλαγή της δόνησης του νερού.

4. Οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας (έχουμε περίπου 60.000 τη μέρα!)

Όλες οι σκέψεις είναι ενέργεια που εκδηλώνονται σε αυτό που βλέπουμε ως πραγματικότητα. Πάντα να έχετε επίγνωση των σκέψεών σας. Είναι ένα από τα πρώτα βήματα στην υπεύθυνη συν-δημιουργία της πραγματικότητάς σας. Είναι μια απλή ιδέα αλλά χρειάζεται επίγνωση και δουλειά. Αν κάθε άτομο στη γη κατηύθυνε τις σκέψεις του προς την ειρήνη και την ελευθερία, δε θα υπήρχε πόλεμος ή τυραννία.  Η εστίαση σε αρνητικές σκέψεις θα δημιουργήσει μια χαμηλότερη δονητική συχνότητα και η εστίαση σε θετικές σκέψεις μπορεί να ανεβάσει τη δονητική συχνότητα. Η πραγματικότητά μας είναι μια εκδήλωση αυτού που δημιουργούμε μέσω μοτίβων σκέψης.

5. Είμαστε αυτοί τους οποίους περιμέναμε

Υπάρχουν πολλές φυλές και διαστάσεις όντων στον πλανήτη αυτή την περίοδο. Άγγελοι Χερουβίμ και Σεραφείμ, Αρχάγγελοι, Πλειάδιοι, Αννουνάκι και άλλοι. Έχουμε προσφερθεί να είμαστε εδώ αυτή τη στιγμή, απαντώντας στο κάλεσμα της συνειδητότητας του Πλανήτη Γη που καλεί για βοήθεια. Ήρθαμε εδώ από άλλους γαλαξίες και σύμπαντα. Πολλοί ήρθαν εδώ κάθε φορά που υπήρχε μια ευκαιρία για να φτάσουν σε ένα «χρυσό αιώνα» μετά την «πτώση». Παρόλο που εκείνα τα χρονικά διαστήματα δεν ήταν απόλυτα πετυχημένα, ήταν όλα μια προετοιμασία για αυτή τη στιγμή.

6. Πολλοί από εμάς έχουν ενσαρκωθεί εδώ στο παρελθόν πολλές φορές, ώστε να προετοιμαστούν για αυτή την τρέχουσα ζωή

Υπάρχουν ψυχές που βρίσκονται εδώ για να δείξουν το δρόμο και να γίνουν ηγέτες και ψυχές που απλά ήθελαν να είναι εδώ για να δουν την ανύψωση της δόνησης της ανθρώπινης φυλής από κοινού με τον πλανήτη, που θα επηρεάσει το ηλιακό σύστημα, το σύμπαν, τον Κόσμο και άλλα πέρα από αυτά. Για εκείνους που δίνουν το παράδειγμα, η εκπαίδευσή μας ποτέ δεν σταματάει. Είχαμε πολλές «τάξεις» να περάσουμε ώστε να προετοιμαστούμε για να τελειοποιήσουμε τον εαυτό μας σε αυτή την ενσάρκωση. Το μέγεθος του αποτελέσματος που αυτό το γεγονός θα έχει σε όλη τη δημιουργία, είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά που υπάρχουν. Μερικοί λένε ότι ο κύκλος ενσαρκώσεων έχει λήξει και αυτή η ζωή είναι η ευκαιρία να απελευθερωθούμε από τον τροχό του κάρμα ή την ανάγκη να εξισορροπήσουμε τις πράξεις μας.

7. Δεν είμαστε ποτέ μόνοι

Δε θα μπορούσαμε να υπάρχουμε εδώ χωρίς βοήθεια από τους πνευματικούς μας οδηγούς και αγγέλους ή τα όντα φωτός υψηλής δόνησης που κάναν συμφωνίες με εμάς για να μας βοηθήσουν στην καθοδήγησή μας στο δρόμο προς τον στόχο της ανύψωσης. Υπάρχουν σε ένα άλλο δονητικό επίπεδο ή διάσταση, μεγαλύτερη από τη δικιά μας, παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τα δούμε. Είναι πάντα με εμάς και περιμένουν υπομονετικά να τους ζητήσουμε βοήθεια, καθώς ζούμε σε έναν πλανήτη ελεύθερης βούλησης. Συμμορφώνονται με νόμους παρέμβασης λόγω της ελεύθερης βούλησής μας, αλλά αν τους ζητήσουμε με το μεγαλύτερο και καλύτερό μας ενδιαφέρον, έχουν δημιουργικούς τρόπους να εκδηλώσουν αυτό που ζητάμε. Η καθοδήγηση κυρίως έρχεται από μέσα, μέσω της διαδικασίας της τηλεπάθειας, όπου λαμβάνετε μια ιδέα στο κεφάλι σας. Τα μηνύματα μπορούν να έρθουν από άλλους ανθρώπους. Εκείνους που μπορούν να έχουν πρόσβαση στο δονητικό επίπεδο, ώστε να ακούσετε τι έχουν να πουν. Η εμπειρία της Ayahuasca σχετίζεται με αυτό.

8. Ο χρόνος είναι μια ψευδαίσθηση

Έχουμε ένα παρελθόν και έχουμε ήδη πάει στο μέλλον. Η πλειοψηφία των πολύ μικρών μας ενεργειακών μας κομματιών (οι ψυχές μας) υπάρχουν σε ένα μέρος «μη χρόνου». Ο χρόνος έχει δημιουργηθεί για να βιώνουμε και είναι κομμάτι ελεγχόμενης δοκιμής. Ο διαλογισμός ή η εσωτερική αναζήτηση είναι το κλειδί για την επιστροφή μας στο μέρος του «μη χρόνου» όπου βρίσκονται όλες οι απαντήσεις.

9. Η ανύψωση δεν σημαίνει ότι πάμε κάπου

Είναι μια κατάσταση ύπαρξης, ένα σημείο εστίασης της επίγνωσης συνειδητότητας σε μια υψηλότερη δονητική συχνότητα. Είναι αυτό για το οποίο δημιουργηθήκαμε. «Να ξεκινήσουμε και να βιώσουμε» και να επιστρέψουμε τις εμπειρίες πίσω στην Πηγή σε έναν ατελείωτο κύκλο συν-δημιουργίας και επιδεξιότητας. Η κύρια ανταμοιβή της ενσάρκωσης στα βάθη της «κόλασης» αυτό το χρονικό διάστημα, είναι η αναγέννησή μας σαν τον Φοίνικα μέσα από τις στάχτες του, στην ευδαιμονία και το φως της αγάπης.

10. Η αγάπη είναι το μόνο που υπάρχει

Το να βρίσκουμε και να επανασυνδεόμαστε με την αγάπη ξανά, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε ως άνθρωποι. Η πηγή είναι αγάπη δίχως όρους και είμαστε σπίθες της πηγής, κάτι που σημαίνει ότι είμαστε αγάπη. Συνεπώς, είμαστε αυτό που ψάχνουμε. Το να αγαπάμε τον εαυτό μας άνευ όρων είναι το κλειδί για την επιστροφή μας στην Πηγή.

Η αλλαγή ξεκινάει με την αναγνώριση αυτών των αληθειών από κάθε ένα άτομο ξεχωριστά. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το ότι προσπαθούμε να πείσουμε άλλους για την δικιά μας αλήθεια. Αντιθέτως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να «γίνουμε» η αλήθεια και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Πώς το κάνουμε αυτό; Να είστε το παράδειγμα με το να λέτε την αλήθεια σας και δείτε τον κόσμο να αλλάζει μπροστά στα μάτια σας. Με το να γινόμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας, τις σκέψεις μας και τις πράξεις μας, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο άλμα προς το μέλλον των παιδιών μας και το μέλλον της ανθρωπότητας ως πνευματικά όντα στο ανθρώπινο ταξίδι. Έχουμε την μεγαλύτερη ευκαιρία στην ιστορία της γης να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του ανθρώπινου όντος που μπορούμε να γίνουμε. Εξαρτάται απλά από εμάς το πόσο λαμπρό θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας που υπάρχει στο διαστημόπλοιο που αποκαλούμε Γη.

Μετάφραση: awakengr.com