You are currently viewing Όλα αλλάζουν όταν εκπέμπεις την δική σου συχνότητα, παρά όταν απορροφάς αυτές που υπάρχουν γύρω σου

Όλα αλλάζουν όταν εκπέμπεις την δική σου συχνότητα, παρά όταν απορροφάς αυτές που υπάρχουν γύρω σου

«Όλα αλλάζουν όταν αρχίζεις να εκπέμπεις την δική σου συχνότητα, παρά όταν απορροφάς αυτές που υπάρχουν γύρω σου, όταν αρχίζεις να αποτυπώνεις την πρόθεση σου στο σύμπαν παρά να λαμβάνεις ένα αποτύπωμα από την ύπαρξη». -Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Πιθανότατα σας είναι προφανές μέχρι τώρα πως η αντίληψη διαμορφώνει την πραγματικότητα. Κάθε άτομο που συναντάτε (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας) βρίσκεται σε μια διάσταση συνείδησης που διαμορφώνει την πραγματικότητα του με τις βαθύτερες πεποιθήσεις του γι αυτήν.

Ο εξωτερικός κόσμος, είναι απλώς το σύμπαν που λέει, «ναι, έχεις δίκιο» σε ό, τι πιστεύετε γι αυτό, και εκδηλώνεται με φυσική μορφή.

Γι αυτούς που ζουν ασυνείδητα, εννοώντας δηλαδή ότι το μυαλό και οι σκέψεις τους τους χρησιμοποιούν αντί να συμβαίνει το αντίθετο, ο κόσμος μπορεί να φαίνεται ένα απειλητικό μέρος. Όταν κάποιος αισθάνεται θύμα των καταστάσεων και βασίζεται μόνο στην λογική ή στα αποδεδειγμένα γεγονότα για να κάνει επιλογές, απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να κάνει την ζωή που θέλει.

Αλλά μόλις η συνείδηση κάποιου αρχίσει να αφυπνίζεται, γίνεται όλο και πιο φανερό ότι είμαστε στην πραγματικότητα πολύ πιο ισχυροί από όσο είχαμε συνειδητοποιήσει στο παρελθόν. Όσο περισσότερο κάποιος ευθυγραμμίζεται με τον εσωτερικό δημιουργό και την δύναμη του, τόσο πιο πολύ το σύμπαν αρχίζει να τον εξυπηρετεί ως κυρίαρχο της δημιουργίας.

Με απλά λόγια, όσο περισσότερο κάποιος πιστεύει και εμπιστεύεται την δύναμη του, ο εξωτερικός κόσμος θα αρχίσει να αντανακλά την απόδειξη αυτής της πίστης. Πώς λοιπόν κάποιος από το να είναι θύμα των περιστάσεων και ουσιαστικά ανίσχυρος γίνεται ο απόλυτος δημιουργός και πηγή δύναμης του κόσμου του;

Στην πραγματικότητα μπορεί να συμβεί σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν αποτελεί έκπληξη το ότι όλα είναι θέμα αντίληψης.

Παρακάτω βρίσκονται 5 αντιλήψεις για να αλλάξετε την ενέργεια σας από αδύναμη σε ισχυρή. Με το πέρασμα του χρόνου, όσο πιο πολύ ένα άτομο ενσωματώνει αυτές τις αλλαγές της αντίληψης στο ασυνείδητο μυαλό, θα φτάσουν στο υποσυνείδητο που είναι εν τέλει υπεύθυνο για την διαμόρφωση του εξωτερικού κόσμου μας ώστε να γίνουμε κυρίαρχοι της πραγματικότητας μας.

« Η δημιουργία της αυθεντική δύναμης σημαίνει η ευθυγράμμιση της προσωπικότητας με την ψυχή σας».- Γκάρυ Ζουκάβ

  1. Αλλάξτε από το «γιατί μου συνέβη αυτό;» σε «πως αυτό θα με βοηθήσει;»

Αν περιμένετε να δημιουργήσετε συνειδητά κάθε στιγμή ακριβώς όπως την έχετε απεικονίσει στο μυαλό σας στο χρονικό πλαίσιο που περιμένετε να συμβεί, πρόκειται να περιμένετε για πολύ καιρό.

Το θέμα είναι ότι συν- δημιουργούμε την πραγματικότητα με τον ανώτερο εαυτό μας και σχεδόν τον περισσότερο καιρό τα πράγματα θα συμβούν με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό χρονικό πλαίσιο από αυτό που θέλαμε, και αυτό είναι εντάξει.

Όλα όσα συμβαίνουν είναι εδώ για να μας βοηθήσουν (ακόμα και αν είναι απρογραμμάτιστα, ακόμα και αν είναι επώδυνα ακόμα και αν δεν ξέρουμε πως θα μας βοηθήσουν). Η ισχυρή ύπαρξη σας ξέρει ότι το σύμπαν θα φέρει μόνο καταστάσεις που προωθούν την εξέλιξη σας, έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι το οποίο δεν περιμένατε, απλώς να αναρωτηθείτε «πως θα με βοηθήσει αυτό;» Έτσι αμέσως θα ευθυγραμμιστείτε με την πίστη παρά με τον φόβο σας.

  1. Αυτό που νιώθω, είναι αυτό που με θεραπεύει

Όταν κάποιος αισθάνεται πλημμυρισμένος από επώδυνα συναισθήματα είναι φυσικό να θα προσπαθήσει να αντισταθεί σε αυτά, να τα αρνηθεί ή να αποσπάσει την προσοχή του από αυτά ώστε να μην υπομείνει τον πόνο. Αλλά ένα δυνατό άτομο ξέρει ότι κανένα συναίσθημα δεν υπάρχει κατά τύχη, και πως δεν πρέπει να αντισταθεί σε αυτά.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο τα οδυνηρά συναισθήματα συνεχίζουν να επανέρχονται είναι επειδή επαναλαμβάνουμε στο μυαλό μας την κατάσταση που προκάλεσε το συναίσθημα και αρχίζουμε να την πιστεύουμε ξανά. Αισθανόμαστε τον θυμό ή την θλίψη καθώς ξαναζούμε αυτή την κατάσταση. Αυτό κάνει πιο έντονα τα συναισθήματα αντί να τα απελευθερώνει και να τα θεραπεύει.

Η ζωή θα συνεχίσει να μας δίνει ευκαιρίες για να θεραπεύσουμε τα συναισθήματα μας βάζοντας μας σε καταστάσεις όπου θα νιώσουμε θυμωμένοι λυπημένοι ή οτιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, όταν ευθυγραμμιζόμαστε με την δύναμη μας, καλωσορίζουμε όλα τα συναισθήματα και δεν πειράζει που νιώθουμε οτιδήποτε οδυνηρό γιατί συνειδητοποιούμε ότι θεραπευόμαστε καθώς το αισθανόμαστε.

  1. Η πρόθεση είναι το παν

«Η πρόθεση μας δημιουργεί την πραγματικότητα». ~ Wayne Dyer

Η πρόθεση μας είναι ίσως το πιο ισχυρό εργαλείο που έχουμε για να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα μας. Αυτή θέτει τους «κανόνες» που πρέπει να ακολουθήσει το σύμπαν όταν δημιουργούμε την αντίληψη μας για την πραγματικότητα.

Αλλά είναι σημαντικό να μην είμαστε υπερβολικά συγκεκριμένοι με αυτή, γιατί θα περιορίσει την δημιουργική ικανότητα του σύμπαντος και θα οδηγήσει επίσης σε προσκολλήσεις σε αποτελέσματα τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσουν σε απογοήτευση.

Έτσι αντί να πείτε κάτι όπως «σκοπεύω να βγάλω 10.000 ευρώ σήμερα», πείτε «σκοπεύω να δω τα δώρα σε κάθε στιγμή και να ευθυγραμμιστώ με την δύναμη μου σήμερα», έτσι δίνετε χώρο στο σύμπαν να δουλέψει χωρίς να επιμένετε να πάνε τα πράγματα όπως τα σχεδιάσατε.

Ο καθορισμός μιας πρόθεσης κάθε μέρα συγκεντρώνει το υποσυνείδητο και τελικά με το πέρασμα του χρόνου δίνει την κατεύθυνση της ζωής μας. Αυτό από μόνο του θα εκδηλώσει ευκαιρίες, αφθονία και εκπληκτικές καταστάσεις τις οποίες ίσως χάναμε προηγουμένως.

  1. Ευλογήστε τους ανθρώπους, στείλτε τους καλές δονήσεις, οραματιστείτε να περιβάλλονται από λευκό φως κτλ.

«Μπορείς να έχεις όσα θες στην ζωή σου, αν απλώς βοηθήσεις άλλα άτομα να πάρουν αυτό που θέλουν». Zig Ziglar

Αν σκεφτούμε τι θα κάναμε αν κυβερνούσαμε τον κόσμο, και είχαμε πολλά χρήματα, ευτυχία, αγάπη και ότι άλλο θέλουμε χωρίς τον φόβο ότι θα τα χάσουμε, τι θα κάναμε;

Πιθανότατα θα βοηθούσαμε τα μέλη της οικογένειας μας, τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, και γενικά θα βοηθούσαμε με κάποιον τρόπο.

Με τον ίδιο τρόπο, η ευθυγράμμιση με την δύναμη μας, εξυπηρετεί και βοηθά τον κόσμο. Και δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα, ωραία αυτοκίνητα ή μεγάλα σπίτια για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να το κάνετε λέγοντας μια καλή κουβέντα-ευλογία- (είτε από μέσα σας είτε φωναχτά) σε ένα άλλο άτομο.

Ευθυγραμμιζόμαστε αμέσως με την εσωτερική μας δύναμη όταν βρισκόμαστε στην ενέργεια του να είμαστε χαρούμενοι για τους άλλους και επίσης στέλνουμε καλές δονήσεις σε όσους δυσκολεύονται.

Η αγάπη είναι απόλυτη αλήθεια και η πηγή της ενέργειας. Στέλνοντας την, δίνοντας την ή λέγοντας λόγια αγάπης για να βοηθήσουμε τους άλλους στο ταξίδι τους, αρχίζουμε πραγματικά να ανεβάζουμε την δόνηση μας.

  1. Δυο λέξειςΣε ευχαριστώ

Οι δύο ισχυρότερες λέξεις που μπορούμε να λέμε κάθε μέρα, ανά πάσα στιγμή είναι «σε ευχαριστώ». Το «ευχαριστώ για την βοήθεια» αμέσως αφυπνίζει τον κυρίαρχο μέσα μας και βρισκόμαστε σε μια ενέργεια όπου μας δίνονται όλο και περισσότερα πράγματα για τα οποία είμαστε ευγνώμονες.

Και ξανά, ακόμα και αν δεν ξέρουμε πως ή γιατί μια συγκεκριμένη στιγμή είναι εδώ για να μας βοηθήσει, πιστεύοντας απλώς ότι είναι εδώ γι αυτόν τον λόγο, ανοίγουμε τον εαυτό μας για να λάβουμε γνώση και σαφήνεια από τον ανώτερο εαυτό μας. Με αυτόν τον τρόπο, ευθυγραμμιζόμαστε επίσης με την πλήρη εμπιστοσύνη και πίστη στον συνεργάτη μας για την δημιουργία, το σύμπαν.

Μάγεια Τ.