You are currently viewing Τι σημαίνει αν το παιδί σας έχει «παλιά ψυχή»

Τι σημαίνει αν το παιδί σας έχει «παλιά ψυχή»

Τα παιδιά είναι υπέροχα πλάσματα. Είναι ωμά, σκληρά, συμπονετικά και αξίζουν πολλά περισσότερα εύσημα! Λειτουργούν ολοκληρωτικά από το συναισθηματικό τους σώμα, χρησιμοποιώντας συναισθήματα ως σύστημα καθοδήγησης. Η σύνδεσή τους με την Πηγή, η ακατανίκητη φαντασία τους και ο σουρεαλιστικός τρόπος σκέψης τους, είναι κάτι που φαίνεται να εξανεμίζεται μέσα στον σχεδιασμό της κοινωνίας.

Αν παραμέναμε στο συναισθηματικό μας σώμα όσο γινόμασταν από παιδιά ενήλικες, ο κόσμος μας θα λειτουργούσε βασισμένος στο συναίσθημα παρά στην σκληρή λογική. Θα ήταν φανταστικό, παράλογο και κυριολεκτικά μαγικό. Το σύστημα πεποιθήσεών μας θα παρέμενε ανοικτό μέσα από την ανάπτυξη και την ιδέα ότι το ανέφικτο δε θα υπήρχε.

Τα παιδιά που θεωρούνται παλιές ψυχές, είναι εδώ με σκοπό να εξαπλώσουν την διαχρονική τους σοφία μέσα από ένα δοχείο που μόλις έχει γεννηθεί. Υπάρχει κάτι πολύ σαγηνευτικό σχετικά με ένα παιδί που έχει τόσες πληροφορίες και γνώση από την «άλλη πλευρά».

Είναι διορατικά

Τα παιδιά έχουν έναν περίεργο τρόπο να βλέπουν τον κόσμο. Η αντίληψή τους ακόμα αναπτύσσεται και κυριολεκτικά βλέπουν τον κόσμο μέσω της φαντασίας τους.

Θυμάστε να «βλέπετε πράγματα» ως παιδιά; Μερικά παιδιά έχουν απίστευτες, αμβλείες, συμπονετικές και διορατικές συμβουλές για εσάς. Αυτό που κάνει τα παιδιά τόσο ιδιαίτερα είναι η ικανότητά τους να είναι τόσο ειλικρινή, να λένε αυτό που βλέπουν.

Αν ποτέ θελήσετε κάποια συμβουλή πάνω σε διάφορα θέματα, ρωτήστε ένα παιδί και σκεφτείτε πραγματικά την απάντησή του, ακόμα και αν δεν βγάζει νόημα, είναι άσχετη ή είναι απλά μία λέξη. Δείτε την διαδικασία του συλλογισμού του, τα διανοητικά μονοπάτια του και γιατί λειτουργεί έτσι. Θα σας ανοίξει πόρτες που ποτέ δεν ξέρατε ότι υπήρχαν!

Είναι υπερευαίσθητα

Όλα τα παιδιά είναι ευαίσθητα. Τα μωρά κλαίνε συνεχώς γιατί είναι η κυριότερη μορφή επικοινωνίας τους. Όταν τα παιδιά έχουν την ικανότητα να είναι ταραγμένα για κάτι ενώ βλέπουν την μεγαλύτερη εικόνα, αυτό σημαίνει ότι είναι παλιές ψυχές. Όταν κατανοούν ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να κλαίνε, ενώ λειτουργούν μέσω του συναισθήματος, αυτό είναι τόσο δυνατό.

Υπάρχουν παιδιά όπως αυτό που έχουν τέτοια συμπόνια, που σας κάνει να θέλετε να κλάψετε.

Υπάρχουν παιδιά όπως αυτό και αυτό που έχουν γεννηθεί με μια βαθιά κατανόηση του πώς λειτουργεί η ζωή.

Υπάρχουν παιδιά όπως αυτό που έχουν πολλή πλάκα μέσα από τις γνώσεις τους.

Κάποιος με παλιά ψυχή είναι σοφός. Θέλει να μάθει από τα λάθη του, θέλει να βλέπει τα προβλήματά του ώστε έπειτα να μπορέσει να τα λύσει.

Θυμούνται περασμένες ζωές

Αν έχετε γεννηθεί με την ικανότητα να θυμάστε μνήμες από περασμένες ζωές, υπάρχει ένας ειδικός λόγος που έχετε αυτή την ικανότητα. Η συνείδησή μας υπάρχει πριν έρθουμε σε αυτή τη ζωή, γιατί όλοι είχαμε και άλλες ζωές πριν από αυτή που ζούμε τώρα. Τα παιδιά που γεννιούνται με έντονες μνήμες, θυμούνται λεπτομέρειες από ζωές που φαίνεται σαν να έχουν ζήσει μόλις πριν λίγο. Να το θυμάστε αυτό για ένα λόγο.

Αν έχετε παιδί που λέει συνεχώς ιστορίες για προηγούμενες ζωές, να το ακούσετε. Μην το αγνοήσετε!

Στο μεγαλειώδες σχέδιο των πάντων, τα πάντα υπάρχουν, όλα είναι πιθανά και ήδη συμβαίνουν, γι αυτό η ιδέα των προηγούμενων ζωών, δεν είναι τόσο περίεργη όσο είπαμε:

Ακούστε τις ιστορίες, τις ερωτήσεις, τις αστείες ιδέες και τις παράξενες παρατηρήσεις που έχουν τα παιδιά.

Είναι υπερβολικά σημαντικό για την κατανόηση με ειλικρίνεια και την επικοινωνία με αγάπη. Έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτά αν μπορέσουμε να ταπεινώσουμε τον εαυτό μας για να καταλάβουμε ότι η σοφία προέρχεται από την εμπειρία. Και όλοι μας είχαμε πολλές ζωές εμπειριών!

Μετάφραση: awakengr.com via thespiritscience.net