You are currently viewing Τι σας κάνει ενοχλητικούς σύμφωνα με το ζώδιο σας

Τι σας κάνει ενοχλητικούς σύμφωνα με το ζώδιο σας

Είμαι το είδος ανθρώπου που θέλει να βλέπει το καλό στους άλλους. Αντί να εστιάζω στα αρνητικά των ανθρώπων, προτιμώ να βλέπω τα θετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι παραβλέπω την κακή πλευρά των άλλων ή ακόμη και την δική μου. Ακόμα και οι άνθρωποι που αγαπώ όσο τίποτα άλλο στον κόσμο κάνουν πράγματα που με ενοχλούν.

Όλοι έχουν τα δικά τους άσχημα χαρακτηριστικά τα οποία πιθανώς να σχετίζονται με την ημερομηνία γέννησης τους. Παρακάτω αναφέρω αυτά που σας κάνουν ενοχλητικούς σύμφωνα με το ζώδιο σας.

Κριός

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα πετύχετε σπουδαία πράγματα και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Ωστόσο, πολλές φορές το παρακάνετε με την αυτοπεποίθηση. Οι περισσότεροι εύχονται να σταματήσετε να λατρεύετε τόσο πολύ τον εαυτό σας καθώς και να σταματήσετε να θέλετε πάντα να έχετε τον έλεγχο. Απλώς μάθετε να δίνετε την ευκαιρία στους άλλους να αναλαμβάνουν κάποιες φορές.

Ταύρος

Αν και έχετε καλές προθέσεις, είστε πολύ ξεροκέφαλοι. Πιστεύετε το δικό σας και κανείς δεν πρόκειται να σας αλλάξει γνώμη. Είστε πολύ πεισματάρηδες και είναι αρκετά εκνευριστικό για τους γύρω σας που απλώς θέλουν να ακούσετε την δική τους άποψη.

Δίδυμος

Είστε πολύ φιλικοί και εξωστρεφείς. Ακόμα και αν νομίζετε πως είναι από τις καλές σας ιδιότητες, δεν συμφωνούν όλοι. Στο μυαλό τους, μερικές φορές είστε πολυλογάδες και δεν αφήνετε κανέναν άλλον να πάρει τον λόγο. Έτσι, αλλάζετε το ένα θέμα μετά το άλλο και κάποιες φορές επαναλαμβάνετε τις ίδιες ιστορίες. Μπορεί να γίνει πολύ εξαντλητικό για τους γύρω σας.

Καρκίνος

Νομίζω πως ήδη ξέρετε ότι το πιο ενοχλητικό χαρακτηριστικό σας είναι το πόσο ευαίσθητοι είστε. Παρά το ότι το γνωρίζετε, το να το ακούτε πιθανώς σας στεναχωρεί. Καθετί μικρό που σας φέρνει σε άβολη θέση σας κάνει να θέλετε να κλάψετε και παραπονιέστε όταν κάτι δεν πάει όπως θα θέλατε. Πρέπει να μάθετε πώς να αφήνετε τα πράγματα να περάσουν.

Λέων

Δεν είναι λάθος να αγαπάτε τον εαυτό σας. Δεν είναι όμως σωστό να έχετε απόλυτη εμμονή με αυτόν. Οι φίλοι σας δεν μπορούν να σας περιμένουν μέχρι να σταματήσετε να κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη για ώρες. Επίσης, δεν ξεγελάτε κανέναν με τις υπερβολές σας. Όλοι ξέρουν πότε φτιάχνετε ιστορίες και πάντα τους ενοχλεί.

Παρθένος

Βλέπετε τον εαυτό σας ως ένα λογικό, πρακτικό και καλά οργανωμένο άτομο. Ωστόσο, οι άλλοι θεωρούν ότι δύσκολα μπορείτε να ευχαριστηθείτε. Τίποτα δεν είναι αρκετά καλό για σας και πάντα θέλετε να βρείτε τα ελαττώματα σε κάτι. Σας αρέσει να τους ελέγχετε όλους ώστε να σιγουρευτείτε πως όλα συμβαίνουν σύμφωνα με τις προσδοκίες σας. Κάντε ένα διάλειμμα.

Ζυγός

Το ενοχλητικό με εσάς είναι ότι ποτέ δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση. Ακόμα χειρότερα αλληλοεξαρτάστε απόλυτα από τους άλλους και δεν μπορείτε να επιβιώσετε μόνοι σας. Είστε το άτομο που ξεχνά τους φίλους του όταν αρχίσει μια σχέση. Αυτό γίνεται επειδή δεν μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας ως άτομο, πάντα χρειάζεται να είστε με κάποιον.

Σκορπιός

Δεν είναι κρυφό ότι από όλα τα ζώδια το δικό σας είναι το πιο έντονο και πιο τρομακτικό. Αν και είστε παθιασμένοι, αυτό το πάθος συχνά μετατρέπεται σε έχθρα, ακόμα και προς ανθρώπους που αγαπάτε. Όταν συμβαίνει αυτό, εύκολα γίνεστε χειριστικοί, μυστικοπαθείς και εκδικητικοί. Δυστυχώς, οι αγαπημένοι σας είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο από αυτή τη συμπεριφορά.

Τοξότης

Θεωρείτε τον εαυτό σας εξωστρεφή. Ωστόσο, οδηγείτε την εξωστρέφεια στα άκρα. Η ενέργεια σας είναι απεριόριστη, είστε εντελώς απρόβλεπτοι και δεν έχετε ιδέα πώς να μείνετε ακίνητοι. Όλα αυτά είναι εξαντλητικά για τους ανθρώπους της ζωής σας. Επίσης, είστε πολύ επίμονοι, μερικές φορές γίνεστε αντιπαθητικοί και υπερβολικά ριψοκίνδυνοι.

Αιγόκερως

Ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά σας είναι το πόσο αφοσιωμένοι είστε στον στόχο σας. Δεν θα σταματήσετε πουθενά για να φτάσετε εκεί που θέλετε στην ζωή σας. Παρόλα αυτά, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να γίνει αρνητικό. Οι άλλοι σας βρίσκουν ψυχρούς και απόμακρους. Έτσι, γίνεστε αυτάρεσκοι, ελεγκτικοί και απρόθυμοι να ακούσετε την γνώμη των άλλων. Οπότε σταματήστε να μιλάτε στους φίλους σας λες και είναι οι εργαζόμενοι σας.

Υδροχόος

Έχετε γεννηθεί για να λύνετε προβλήματα. Αν και αυτό είναι συνήθως καλό, γίνεται αρνητικό μόλις αποτραβηχτείτε εντελώς από την κοινωνία και κλειστείτε στον εαυτό σας. Όταν σας μιλούν οι άλλοι, νιώθουν ότι μιλούν σε ένα άδειο κέλυφος, ακριβώς επειδή είστε τόσο αποσπασμένοι. Δυστυχώς, είστε υπερβολικά λογικοί και δεν έχετε τις συναισθηματικές αντιδράσεις που περιμένουν οι άλλοι από εσάς.

Ιχθύς

Θα είμαι ειλικρινής, είστε ένα απόλυτο χάος. Τα πάντα στην ζωή σας είναι χαοτικά, ιδιαίτερα τα συναισθήματα σας που φαίνεται πως δεν μπορείτε να ελέγξετε. Αυτό γίνεται ακόμα χειρότερο σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν μπορείτε να οργανώσετε τίποτα ή να είστε πρακτικοί ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Οι άνθρωποι γύρω σας κουράζονται με τις ξαφνικές αλλαγές της διάθεσης σας και με το ότι πρέπουν να σας επαναφέρουν στον εαυτό σας.

Οι παραπάνω παρατηρήσεις μπορεί να ακούγονται σκληρές, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να πω ευγενικά το τι ενοχλεί τους άλλους πάνω σας. Αντί να απογοητευτείτε, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να αναπτυχθείτε και να βελτιωθείτε. Επιπλέον, να θυμάστε πως ακόμα και αν έχετε κάποια κακά χαρακτηριστικά, πιθανώς έχετε πολλά περισσότερα καλά.