You are currently viewing Πώς να προστατευτείτε και να αναρρώσετε από τις επιθέσεις των ψυχικών βαμπίρ

Πώς να προστατευτείτε και να αναρρώσετε από τις επιθέσεις των ψυχικών βαμπίρ

Αυτά που ακολουθούν είναι μερικές προτάσεις στο πώς να προστατευτείτε από τις επιθέσεις βαμπίρ και/ή πώς να αναρρώσετε από αυτές.

1. Επίγνωση

Για να προστατευτείτε και να αναρρώσετε από κάθε επίθεση ψυχικού βαμπίρ, πρέπει φυσικά να συνειδητοποιήσετε πρώτα ότι δέχεστε ή δεχτήκατε επίθεση. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να καλλιεργήσετε την επίγνωση μέσα σας. Το να κάνετε διαλογισμό, το να ακολουθήσετε οποιαδήποτε πρόταση από το «Μέρος τέταρτο: Πώς να αντιληφθείτε την ενέργεια», ή το να είστε απλά πιο συγκεντρωμένοι και συντονισμένοι καθημερινά στις ήπιες αντιδράσεις του σώματός σας στο περιβάλλον, θα σας βοηθήσει να πετύχετε την επίγνωση και να αναπτύξετε τη διαίσθησή σας.

Ξεκουραστείτε, φάτε και χαλαρώστε. Αν νιώθετε στραγγισμένοι από ενέργεια και υπερβολικά κουρασμένοι μετά από τη συνάντησή σας με ένα συγκεκριμένο άτομο σε σπάνιες περιπτώσεις και πιστεύετε ότι αυτό συμβαίνει επειδή αυτός/αυτή είναι ψυχικό βαμπίρ, το πιο αποτελεσματικό που μπορείτε να κάνετε είναι απλά να κοιμηθείτε, να φάτε και να χαλαρώσετε. Για τουλάχιστον μια εβδομάδα, διατηρήστε ένα βασικό κύκλο ύπνου, φάτε θρεπτικά ισορροπημένα γεύματα και διαλογιστείτε/ακούστε μουσική/χαλαρώστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να αναπληρώσετε το επίπεδο της ενέργειάς σας. Η ήπια γυμναστική, μαζί με την ξεκούραση, το φαΐ και την χαλάρωση, θα βοηθήσει επίσης να χτίσετε την φυσικό σας ψυχικό αμυντικό σύστημα και να ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειάς σας.

2. Κλείστε το κύκλωμα

Αν πιστεύετε ότι δέχεστε επίθεση από ένα ψυχικό βαμπίρ κάποια συγκεκριμένη στιγμή και θέλετε να σταματήσετε το βαμπίρ από το να τρέφεται, ο πιο γρήγορος τρόπος για να το σταματήσετε είναι να καθίσετε στην ακόλουθη στάση: Σταυρώστε τους αστραγάλους σας και ενώστε τις άκρες των δεικτών σας και αντίχειρών σας από τα χέρια σας. Αυτό θα αποκλείσει τον προσωπικό σας κύκλο ενέργειας από τον εξωτερικό σας κόσμο και θα δείχνει μια χαλαρότητα και μια διακριτικότητα όταν είστε σε δημόσια μέρη.

Μη χάσετε: Οι τοξικοί άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα

3. Καθαρισμός της αύρας

Και δεν μιλάμε για ένα γλείψιμο από κουτάβι εδώ παιδιά… Μιλάμε για κάτι βαθύ και έναν αυστηρό ενεργειακό καθαρισμό. Η αύρα, όπως έχω εξηγήσει, είναι η ενέργεια που περιβάλλει το σώμα σας και ως τέτοια, μπορεί να καθαριστεί για να βοηθήσει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα να γίνουν πιο υγιή. Την επόμενη φορά που θα κάνετε ντους ή μπάνιο, πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και κάντε πραγματικά μια προσπάθεια να νιώσετε το νερό στο δέρμα σας.

Οραματιστείτε ότι αυτό το νερό παίρνει μαζί του όλες τις ασθενείς κηλίδες που αντιλαμβάνεστε ενστικτωδώς σε όλο σας το σώμα. Αν ξέρετε ότι είστε καλοί στο διαλογισμό, προσπαθήστε να οραματιστείτε την ενέργειά σας και να βρείτε πού οι σκοτεινές κηλίδες μπορούν να υπερχειλίσουν με φως. Αν μπορείτε να δείτε τις αύρες, ίσως δείτε μακριά μαύρα αστρικά «πλοκάμια» να βγαίνουν μπροστά από τα αδύναμα, σκοτεινά σημάδια στην αύρα σας. Αν πράγματι γίνεται αυτό, τότε ένα ψυχικό βαμπίρ πιθανώς να σας επιτίθεται από απόσταση. Θα χρειαστεί να κόψετε το δεσμό. Για να το κάνετε αυτό, φανταστείτε το καθαρό φως του σύμπαντος, το φως της ενέργειάς σας να βγαίνει ως ακτίνα από τις άκρες των δακτύλων σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ακτίνα για να κόψετε τα πλοκάμια. Τότε αφήστε το νερό και την ενέργειά του να ξεπλύνουν τις υπόλοιπες μαύρες κηλίδες.

4. Δημιουργήστε έναν μαγικό κύκλο

Το νόημα της δημιουργίας του κύκλου είναι κυρίως να εξαγνίσετε έναν ιερό χώρο για εσάς ώστε να προστατευτείτε από τις βρώμικες και όχι τόσο καλές δυνάμεις ενέργειας. Αυτό έχει σχεδιαστεί να χρησιμοποιηθεί αφού γίνει ο καθαρισμός της αύρας και αφού ολοκληρωθεί θα σας δώσει την επιπρόσθετη ευκαιρία να διαλογιστείτε σε ένα ασφαλές πνευματικό περιβάλλον καθώς και να συνδυάσετε ενέργειες διαλογισμού με αστρική οχύρωση αν το θέλετε. Πρώτα, θα χρειαστείτε μια μικρή ποσότητα αλατιού, άμμου ή χώματος. Ένα μικρό δοχείο για νερό. Ένα κερί (κατά προτίμηση άσπρο ή μαύρο). Λίγο λιβάνι. Και τέλος μια πυξίδα ώστε να καθορίσετε προς τα που πέφτει ο Βοράς. Καθορίστε της ιερή περιοχή της επιλογής σας και φανταστείτε χοντρικά το σχήμα ενός κύκλου να την περικλείει. Στα Βόρεια του κύκλου βάλτε το στοιχείο της γης (αλάτι, άμμος, σκόνη). Στα Νότια του κύκλου το κερί (φωτιά) αλλά μην το ανάψετε. Δυτικά (νερό) του κύκλου βάλτε το δοχείο του νερού. Και Ανατολικά του κύκλου το θυμίαμα (αέρας) αλλά μην το ανάψετε. Σταθείτε στο κέντρο του κύκλου κοιτάζοντας προς τα Ανατολικά και πάρτε λίγες βαθιές ανάσες μέχρι να είστε ήρεμοι και να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας. Ζητήστε με τα δικά σας λόγια η φύση, η θεότητα της επιλογής σας ή ο κόσμος γενικά να σας προσφέρει προστασία από Ανατολικά, εξαγνισμένη από το στοιχείο του αέρα. Ανάψτε το θυμίαμα και περπατήστε γύρω από την περίμετρο του κύκλου μέχρι να φτάσετε την Ανατολή πάλι και έπειτα τοποθετήστε το θυμίαμα στο έδαφος. Κοιτάξτε το Νότο και ζητήστε πάλι για προστασία από το Νότο, εξαγνισμένη με το στοιχείο της φωτιάς. Ανάψτε το κερί και περπατήστε γύρω από την περίμετρο μέχρι να φτάσετε στο νότο πάλι  και βάλτε το κερί στο έδαφος. Κοιτάξτε Δυτικά και ζητήστε για προστασία εξαγνισμένη με το στοιχείο του νερού.

Περπατήστε την περίμετρο ρίχνοντας μικρά πιτσιλίσματα νερού όσο περπατάτε και έπειτα βάλτε το νερό πίσω στη δυτική τοποθεσία. Γυρίστε Βόρεια και ζητήστε για προστασία εξαγνισμένη με το στοιχείο της γης. Έπειτα περπατήστε την περίμετρο πετώντας αλάτι ή άμμο ή χώμα. Επιστρέψτε για το βάλετε στο έδαφος στο σημείο του Βορά. Καθίστε στο κέντρο του κύκλου και κοιτάξτε προς τα πάνω. Φανταστείτε ένα σύμβολο που αναπαριστά τη δύναμη και την ασφάλεια για εσάς ( έναν σταυρό, ένα άγαλμα θεότητας κλπ) και φανταστείτε πως αυτό το σύμβολο προβάλλεται στον αέρα πάνω από το κεφάλι σας. Ζητήστε του προστασία. Μετά κοιτάξτε κάτω στα πόδια σας, στο πάτωμα και ξανά φανταστείτε το σύμβολο της δύναμης και ζητήστε του προστασία. Στραφείτε προς τους χώρους που είναι ανάμεσα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και φανταστείτε το σύμβολο να προβάλλεται στον αέρα. Ζητήστε του προστασία. Τέλος, φανταστείτε το θόλο να σας περιβάλλει και να σας προστατεύει και πείτε κάτι σαν « Στέκομαι σε έναν ιερό χώρο. Καμία αρνητική δύναμη ή ενέργεια δεν μπορεί να μπει εδώ».

Διαβάστε επίσης: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα σας κάνουν να ελκύσετε τοξικούς ανθρώπους

5. Αστρική οχύρωση

Αυτή είναι μια μέθοδος που έχει σχεδιαστεί για ελαφρώς πιο προχωρημένους μαθητές που μαθαίνουν την Πράνα. Πρέπει να εκτελεστεί ως επέκταση του αστρικού καθαρισμού και του διαλογισμού. Συνεπώς, αν δεν ξέρετε πώς να κάνετε κάποιο από αυτά τα πράγματα, μάθετε πώς από τις οδηγίες που δίνονται πιο πάνω ή παρακάτω. Για να δημιουργήσετε μια ψυχική ασπίδα για εσάς, πρώτα θα πρέπει να οδηγήσετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση διαλογιστικής ηρεμίας που περιγράφεται στο «Μέρος τέταρτο. Πώς να αντιληφθείτε την ενέργεια», ως διαχωρισμός μεταξύ του σώματος και του πνεύματος και έπειτα αφήστε το φως να σας γεμίσει. Μόλις φτάσετε σε αυτό το επίπεδο της διαλογιστικής κατάστασης, το να οχυρώσετε τον εαυτό σας αστρικά είναι απλό. Επαναλάβετε αυτό το μάντρα ήσυχα στον εαυτό σας «Είμαι προστατευμένος/η από όλες τις ψυχικές φθορές» και οραματιστείτε αστρικά καρφιά να σχηματίζονται πάνω στην αύρα σας. Όταν τα καρφιά καλύψουν την αύρα σας τελείως πείτε ότι τα καρφιά θα κρατήσουν την οποιαδήποτε ψυχική ζημιά έξω από εσάς όλη την ώρα. Πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και έπειτα πείτε πιο δυνατά στον εαυτό σας ότι τα καρφιά θα εμφανίζονται σε κάθε αστρική επίθεση που θα δέχεστε. Απελευθερώστε την λαμπρή μπάλα φωτός και δείτε τα αστρικά καρφιά σας να παίρνουν θέση, περιμένοντας.

Επανασυνδεθείτε με την αίσθηση του εαυτού σας. Στο μέλλον τέτοιες ψυχικές ασπίδες θα μας προστατεύουν ενάντια σε κάθε ψυχικό βαμπίρ και άλλους που μας κάνουν αστρικές επιθέσεις. Είναι μια καλή ιδέα να επαναλαμβάνετε αυτό το τελετουργικό μια στο τόσο.

Μετάφραση: awakengr.com via bodymindsoulspirit.com
Photo credits here