You are currently viewing Ο συμβολισμός της γάτας: τι αντιπροσωπεύουν οι γάτες στον πνευματικό κόσμο

Ο συμβολισμός της γάτας: τι αντιπροσωπεύουν οι γάτες στον πνευματικό κόσμο

Ο συμβολισμός της γάτας είναι ένα ποικίλο θέμα. Η γάτα είναι ένα οικιακό, γούνινο ζώο που του αγαπούν πολλοί άνθρωποι. Υπάρχουν περισσότερα από 70 είδη γάτας που είναι γνωστά μέχρι σήμερα.

Οι άνθρωποι τις παίρνουν για κατοικίδια και τις κρατούν ως ξεχωριστό μέλος της οικογένειας τους. Από την αρχαία Αίγυπτο οι γάτες εξημερώθηκαν αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που δείχνουν πως αυτή η εξημέρωση ξεκίνησε πριν περίπου 9.500 χρόνια στην Νεολιθική εποχή. Πρωτύτερα, οι άνθρωποι τις ήθελαν για τις κυνηγητικές τους ικανότητες.

Ο συμβολισμός της γάτας:

Η γάτα, ως σύμβολο έχει διπλές έννοιες ως επί το πλείστον. Εξισορροπεί πάντα τα αντίθετα- για παράδειγμα, το φως και το σκοτάδι, την αδράνεια και την πράξη, το εξωτερικό και το εσωτερικό, το πάνω και το κάτω, το καλό και το κακό κτλ.

Συνολικά, η γάτα είναι σύμβολο υπομονής, ανεξαρτησίας, περιέργειας και θάρρους. Είναι ένα πολύ πνευματικό ζώο. Είναι γνωστή για την ικανότητα της να περιμένει και να δρα μόνο όταν έρθει η σωστή στιγμή.

Γενικά, ο συμβολισμός εξαρτάται κυρίως από το που και πως συναντάτε μια γάτα. Το να δείτε μια γάτα στο όνειρο σας έχει διαφορετική σημασία από το να την συναντήσετε. Επίσης η γάτα μπορεί να είναι και το τοτέμ σας.

Ο συμβολισμός της γάτας: συναντώντας μια γάτα στην πραγματική ζωή

Η γάτα είναι ένα μυστηριώδες ζώο και σας προτείνει να αγκαλιάσετε την ανεξαρτησία σας και την πλευρά σας που είναι περίεργη.

Όταν συναντάτε μια γάτα στην πραγματική ζωή, υπάρχουν τρεις σημαντικές σημασίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για τη ζωή σας. Το πνεύμα της γάτας προσπαθεί να σας πει για:

#1: Ένα κρυμμένο μυστικό

Είναι γνωστό πως οι γάτες μπορούν να κρατήσουν ένα μυστικό μέχρι το θάνατο τους. Το να συναντήσετε μια γάτα θα μπορούσε να σημαίνει πως κρύβετε κάτι ή ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο κρατά ένα μυστικό από εσάς.

Αυτό το μυστικό θα μπορούσε να είναι καλό ή κακό και πρέπει να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να μάθετε την αλήθεια πριν σας βλάψει. Μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι.

#2: Σημάδι παρακίνησης

Αν αντιμετωπίζετε κάποιου είδους αλλαγής στη ζωή σας και αντιστέκεστε, τότε δε θα έπρεπε.

Το να συναντήσετε μια γάτα σημαίνει πως θα έπρεπε να αποδεχτείτε αυτή την αλλαγή.

Είναι σημάδι πως πρόκειται να πάρετε κάτι καλό από αυτή την αλλαγή. Η αρνητική αντίδραση σε αυτή θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή σας.

#3: Έλλειψη ρίσκου

Οι γάτες έχουν 9 ζωές- αυτό τις κάνει να ρισκάρουν. Μερικές φορές τα ρίσκα είναι βασικό κομμάτι της ζωής και είναι απαραίτητα για να προχωρήσετε. Αν συναντήσετε μια γάτα, ίσως σημαίνει πως μπορείτε να πάρετε αυτό το ρίσκο που σκέφτεστε. Δε θα πρέπει να φοβάστε την αποτυχία επειδή αυτό το ρίσκο μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία και αν όχι, θα μάθετε ένα πολύτιμο μάθημα.

Η γάτα ως το Πνευματικό σας Ζώο: Το τοτέμ γάτας

Οι γάτες θεωρούνται μαγικά πλάσματα στον πνευματικό κόσμο. Η παρουσία τους γύρω από τους ανθρώπους μπορεί να τους επηρεάσει άμεσα. Πολλοί άνθρωποι έχουν την γάτα ως το πνευματικό τους ζώο ή ως τοτέμ.

Ας δούμε πως ο συμβολισμός της γάτας επηρεάζει την ζωή τους:

Έχουν εννιά ζωές:

Όταν έχετε ένα τοτέμ γάτας, σημαίνει πως μπορείτε να μάθετε από τις εννιά ζωές της. Κάθε ζωή αντιπροσωπεύει ένα ρίσκο που θα μπορούσατε να πάρετε, αλλά είναι σημαντικό να αξιολογήσετε το αποτέλεσμα πρώτα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σκέφτεστε απερίσκεπτα. Έχετε δει ποτέ γάτα να κοιτάει την τροφή της; Παραμένει ακίνητη και είναι αρκετά ευκίνητη όταν έρθει η σωστή στιγμή για να επιτεθεί.

Μένει και υπολογίζει τις πιθανότητες να πιάσει την λεία της. Πρέπει να μάθετε από αυτή την τακτική και να χτυπήσετε την σωστή στιγμή. Αυτό δεν πρέπει να μείνει μόνο στο μυαλό σας. Χρειάζεται να το κάνετε πράξη και να μάθετε πότε είναι σωστή στιγμή για να ρισκάρετε.

Βλέπουν στο σκοτάδι:

Οι γάτες μπορούν να δουν στο σκοτάδι. Ο αμφιβληστροειδής τους μπορεί να πιάσει κινήσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλό φως.

Όταν έχετε τη γάτα ως πνευματικό ζώο, σημαίνει πως μπορείτε να έχετε κοφτή ματιά για να κοιτάξετε στα πράγματα που δεν είναι έντονα ορατά.

Πρέπει να προσέχετε και την παραμικρή λεπτομέρεια που παραμένει κρυμμένη από τα μάτια σας. Πρέπει να βλέπετε τα πράγματα που πρόκειται να συμβούν και μπορούν να σας βλάψουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Απολαμβάνουν τον ύπνο τους:

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες γατών ισχυρίζονται πως το κατοικίδιο τους είναι τεμπέλικο την περισσότερη ώρα. Οι γάτες πραγματικά απολαμβάνουν τον ύπνο τους και δεν θέλουν να τις διακόπτουν. Είναι επίσης κάτι που μπορείτε να μάθετε αν πιέζετε τον εαυτό σας πολύ.

Ο ύπνος και ο χρόνος για ξεκούραση επαναφορτίζουν το σώμα για να αξιοποιηθούν πλήρως οι δυνατότητες του. Όταν θέλετε να δουλεύετε όσο καλύτερα μπορείτε, πρέπει να έχετε την απαραίτητη ξεκούραση. Περάστε λίγο ήσυχο χρόνο και απολαύστε τον ύπνο σας.

Μην σκέφτεστε πολύ την δουλειά στις ήσυχες στιγμές σας ώστε ο εγκέφαλος να μπορεί να ξεκουραστεί.

Κύρια χαρακτηριστικά του τοτέμ της γάτας:

Τα κύρια χαρακτηριστικά του τοτέμ της γάτας είναι τα ακόλουθα:

 • Εξυπνάδα- ξέρουν πότε και πώς να πάρουν την σωστή απόφαση.
 • Προστασία- προστατεύουν όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και τους αγαπημένους τους.
 • Ανεξαρτησία- αλλά απολαμβάνουν τις κοινωνικές συνδέσεις τους περισσότερο από κάθε άλλον.
 • Υψηλή αυτοπεποίθηση- καθώς έχουν βαθιά σύνδεση με τον εσωτερικό τους εαυτό.
 • Ευαισθησία- επειδή νιώθουν το αληθινό νόημα πίσω από τα λόγια.
 • Ευκινησία- γρήγοροι στις πράξεις αλλά δουλεύουν με προσοχή.
 • Περιέργεια- θέλουν να μάθουν τα πάντα και αγαπούν την εξερεύνηση.

Οι άνθρωποι που έχουν το τοτέμ της γάτας αναζητούν την διαφώτιση. Είναι οι άνθρωποι που έχουν υπάκουη συμπεριφορά.

Είναι διάσημοι στον κύκλο τους λόγω της μαλακής τους πλευρά. Οι άλλοι μπορούν να δουν την καλύτερη πλευρά τους. Παρόλο που είναι ευγενικοί και ενδιαφέρονται για τους άλλους, εξακολουθούν να μην κάνουν τον κόπο να τους διορθώσουν και να τους δείξουν τον σωστό δρόμο.

Καθώς είναι αισθησιακοί, οι άλλοι έλκονται από αυτούς αυτόματα. Οι άνθρωποι τους αγαπούν επειδή είναι γνωστό πως κάνουν τους άλλους χαρούμενους. Έχουν κοφτερό μυαλό και ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν τα χαρίσματα τους.

Οι δυνάμεις και οι αδυναμίες τους:

Οι άνθρωποι με τοτέμ γάτας έχουν δυνάμεις και αδυναμίες που τους διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους.

Οι δυνάμεις τους:

Εξυπνάδα: Είναι αδύνατο να παραλείψουμε την λέξη εξυπνάδα όποτε χρησιμοποιούμε την λέξη «γάτα». Οι άνθρωποι με τοτέμ γάτας είναι συχνά έξυπνοι και ξέρουν πώς να κάνουν σωστές αποφάσεις.

Ανεξαρτησία: Είναι οι πιο ανεξάρτητοι και δεν απαιτούν την βοήθεια από τα πνευματικά ζώα των άλλων ανθρώπων.

Είναι αυτάρκεις και ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν την ζωή τους και τα προβλήματα τους.

Είναι σίγουροι για τον εαυτό τους: Καθώς έχουν αυτοπεποίθηση, οι άνθρωποι με πνευματικό ζώο την γάτα δεν χρειάζονται την επιβεβαίωση σας.

Ξέρουν τι κάνουν και παραμένουν ικανοποιημένοι με αυτό. Είναι άνθρωποι που απολαμβάνουν την δική τους παρέα και δεν χρειάζονται πολλή βοήθεια από τους άλλους.

Είναι προσεκτικοί: Δεν μιλούν πολύ. Είναι οι άνθρωποι που κάθονται πίσω και απολαμβάνουν την παράσταση ήσυχα.

Παρατηρούν τους γύρω τους και τις ελάχιστες αλλαγές που συχνά παραμερίζονται από τους υπόλοιπους.

Οι αδυναμίες τους:

Μοναξιά: Καθώς είναι πολύ ανεξάρτητοι και κάνουν αποφάσεις από μόνοι τους, συχνά παραμελούν τον κόσμο.

Μερικές φορές, αυτό το συνήθειο τους οδηγεί σε προβλήματα επειδή η δουλειά σε μια ομάδα είναι πιο ωφέλιμη από πολλές απόψεις από το να δουλεύεις μόνος σου.

Επίσης, το να δουν κάτι από την οπτική των άλλων θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την εικόνα, αλλά δε θα το απολάμβαναν τόσο όσο αν δουλεύουν μόνοι.

Υπερβολική αυτοπεποίθηση: Η αυτοπεποίθηση και η υπερβολική αυτοπεποίθηση απέχουν μόνο μερικά χιλιοστά και οι άνθρωποι με τοτέμ γάτας δεν ξέρουν πότε περνούν το όριο.

Καθώς έχουν πολλή αυτοπεποίθηση στις αποφάσεις τους, μερικές φορές πληγώνουν τους άλλους στην διαδικασία και δεν θέλουν να αλλάξουν αυτό που σκέφτονται. Ακόμα και όταν είναι λάθος, δεν θέλουν να το αποδεχτούν.

Χειριστικοί: Ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους για να χειραγωγήσουν τους άλλους και να αλλάξουν την κατάσταση προς το συμφέρον τους.

Είναι πονηροί- μπορούν εύκολα να ξεγελάσουν τους άλλους. Πολλές φορές, εγωιστικά χρησιμοποιούν την εξυπνάδα τους για να εξαπατήσουν τους άλλους.

Διαφορετικά χρώματα γάτας και διαφορετικές σημασίες:

Οι γάτες εμφανίζονται με διαφορετικά χρώματα και κάθε χρώμα έχει διαφορετικές σημασίες.

Κάθε γάτα έχει ξεχωριστή σημασία και ένα συγκεκριμένο μήνυμα.

Ακόμα και οι ζωντανές ή νεκρές έχουν διαφορετικό συμβολισμό. Εδώ είναι κάποιοι από τους πιο γνωστούς συμβολισμούς:

Πορτοκαλί: Παρουσιάζουν μεγάλη αλλαγή

Οι πορτοκαλί γάτες ενθαρρύνουν τη νέα αρχή- συμβολίζουν τη σημαντική αλλαγή. Σχετίζονται με το περιβάλλον και προβλέπουν επίσης την παγκόσμια αλλαγή. Όπως και άλλες γάτες, επίσης βοηθούν στην ενεργειακή θεραπεία.

Οι πορτοκαλί γάτες είναι σημάδι ηγεσίας, τόλμης και αυτοπεποίθησης. Εμφανίζονται ως σημάδι σε εσάς για να αποδεχτείτε τα νέα ξεκινήματα και για να είστε στον δρόμο σας.

Γκρι: Αρμονία και παιδική ηλικία

Το γκρι ή το ασημένιο σχετίζονται με το μυστήριο. Πρέπει να έχετε δει πως τα πνεύματα και τα μυθικά πλάσματα συχνά εμφανίζονται με ασημένιο χρώμα.

Οι γκρι γάτες συνδέονται με τη αρμονία, το μυστήριο και τη σιωπή. Είναι παιδικός σύντροφος των περισσότερων ιδιοκτητών επειδή τους αρέσει να καθοδηγούν τα νέα σώματα με την παλιά τους ψυχή.

Αυτές οι γάτες φέρνουν καλή τύχη, συναισθηματική σταθερότητα, ειρήνη και αγάπη.

Στους ταϊλανδέζικους γάμους, υπάρχει μια τελετουργία όπου μια γκρι γάτα δίνεται στις νύφες για να φέρει καλή τύχη και αγάπη στο ζευγάρι.

Κυρίως, οι γκρι γάτες συνδέουν τους ανθρώπους με το παρόν κάνοντας τους να θυμηθούν τις εμπειρίες του παρελθόντος.

Τους κάνουν να βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οδηγούν τους ανθρώπους στις πραγματικές πνευματικές ανάγκες τους όταν τις παραμελούν και είναι πολύ απασχολημένοι.

Οι γκρι γάτες είναι σπουδαίοι υποστηρικτές και η υπενθύμιση πως οι κακές στιγμές θα περάσουν και οι καλές θα έρθουν.

Λευκό: Σύμβολο αγνότητας

Το λευκό είναι το πνευματικό χρώμα για τις γάτες. Ίσως έχετε παρατηρήσει πως αυτοί που επικοινωνούν με τα ζώα και τα μέντιουμ συνήθως έχουν λευκές γάτες μαζί τους.

Οι λευκές γάτες είναι οι υποστηρικτές των ανθρώπινων όντων. Μας βοηθούν να αναθρέψουμε τις δυνατότητες μας λόγω της σύνδεσης τους με το πνεύμα και τη φύση. Κατέχουν ξεχωριστά θεραπευτικά χαρίσματα.

Οι λευκές γάτες θεωρούνται ότι φέρνουν καλή τύχη σε πολλά μέρη του κόσμου.

Η πνευματική σημασία της λευκής γάτας είναι η αγνότητα και η θετικότητα. Όταν είναι κουφές, πιστεύεται πως οικειοθελώς το έκαναν για να μπορούν να επικοινωνούν με τους ανθρώπους τηλεπαθητικά.

Αν συμπεριφερθείτε σε μια λευκή γάτα ευγενικά, λέγεται πως θα σας φέρει χρήματα και ανώτερο επίπεδο πνευματικότητας.

Αντίθετα με όλες αυτές τις πεποιθήσεις, σε κάποια μέρη του κόσμου οι λευκές γάτες είναι σημάδι κακής τύχης ιδίως όταν περνούν τον δρόμο.

Μαύρο: Οδηγεί στην φυσική θεραπεία:

Μπορεί να σας εκπλήσσει πως οι μαύρες γάτες συμβολίζουν την φυσική θεραπεία επειδή στα περισσότερα μέρη του κόσμου θεωρούνται κακός οιωνός.

Οι παραδοσιακοί βοτανολόγοι και οι μάγισσες συχνά είχαν μαύρες γάτες- αυτό τις συνέδεσε με την κακή τύχη αλλά οι άνθρωποι ξεχνούν πως και οι δύο παραπάνω ιδιοκτήτες είχαν ξεχωριστές θεραπευτικές ικανότητες.

Οι Πουριτανοί συνέδεσαν τις μαύρες γάτες με την κακή τύχη όταν ήρθαν από την Ευρώπη στην Αμερική.

Πίστευαν πως μια μάγισσα που εκτελέσθηκε μπορούσε να επιστρέψει με τη μορφή μαύρης γάτας μετά από αναμονή επτά χρόνων.

Στην Ευρώπη και στην Αυστραλία κυρίως, οι μαύρες γάτες είναι σημάδι καλής τύχης.

Η πνευματικότητα σέβεται την δύναμη που έχουν οι μαύρες γάτες καθώς τα ιατρικά τους ένστικτα είναι απίστευτα. Μπορούν να ανιχνεύσουν το ανθρώπινο σώμα και να ξέρουν το σωστό φυτό που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για την συγκεκριμένη κατάσταση.

Για χιλιάδες χρόνια, έχουν υπάρξει βοηθοί των βοτανολόγων. Με τηλεπαθητικά μέσα, στέλνουν υγιή μηνύματα στους αγαπημένους τους. Για παράδειγμα, είναι ώρα να πάρεις το φάρμακο σου ή να πεις ένα ποτήρι νερό κτλ.

Επίσης είναι η σωστή συντροφιά για τους καλλιτέχνες και για τους συγγραφείς λόγω των δημιουργικών δυνάμεων τους.

Ο συμβολισμός της γάτας στην λογοτεχνία:

Στις τέχνες και στην λογοτεχνία, οι γάτες έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως κατά τη διάρκεια διαφορετικών εποχών.

Θυμάστε τον παπουτσωμένο γάτο; Είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο με διαφορετικές εκδοχές όμως η βασική ιστορία παραμένει η ίδια- είναι ένας πολύ έξυπνος σύντροφος για τον άνθρωπο.

Άλλος ένας πονηρός γάτος είναι αυτός από την Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων- τον γάτο του Τσεσάιρ. Είναι ένας πολύ μυστηριώδης χαρακτήρας και η εμφάνιση και η εξαφάνιση του σε διαφορετικές στιγμές έχουν μπερδέψει όχι μόνο την Αλίκη αλλά και τους αναγνώστες.

Ο στραβοπόδαρος από τον Χάρι Πότερ και ο Γκάρφιλντ είναι ακόμα δύο γνωστές γάτες στην λογοτεχνία και συμβολίζουν την εξυπνάδα και την νοημοσύνη.

Αλλά και η γιαπωνέζικη «Hello Kitty» είναι σύμβολο αθωότητας και αγνότητας.

Όνειρα με γάτες:

Τα όνειρα είναι ένας ισχυρός τρόπος επικοινωνίας. Είναι τα μηνύματα του υποσυνείδητου στην ψυχή.

Το μυαλό χρησιμοποιεί την γλώσσα των συμβόλων και το να βλέπετε μια γάτα στο όνειρο σας σημαίνει κάτι.

Σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις στον κόσμο, το να δείτε μια γάτα στο όνειρο σας είναι κακός οιωνός. Αλλά μέρα με τη μέρα, αυτή η ιδέα αλλάζει.

Ο συμβολισμός της γάτας στα όνειρα

Η γάτα στα όνειρα κυρίως συμβολίζει τον αισθησιασμό και την θηλυκή ουσία.

Όταν συνεχώς βλέπετε μια γάτα στο όνειρο σας, είναι μήνυμα πως δεν συμπεριφέρεστε σωστά και πως χρειάζεται να κάνετε κάτι γι αυτό.

Στην αρχαία Αίγυπτο, πίστευαν πως οι γάτες είχαν την δύναμη να ταξιδεύουν ανάμεσα στις διαστάσεις. Γι αυτό τον λόγο, πολλοί άνθρωποι θεωρούν πως όταν μια γάτα εμφανίζεται στα όνειρα σας φέρνει ένα μήνυμα από μια άλλη διάσταση.

Λοιπόν, το πώς βλέπετε την γάτα στο όνειρο αποκαλύπτει την πραγματική σημασία.

Εδώ είναι κάποια όνειρα και οι ερμηνείες τους:

 • Μια γάτα να σας δαγκώνει: Όταν δείτε μια γάτα να δαγκώνει το πόδι σας, σημαίνει πως χάνετε την ισορροπία στην πραγματική ζωή και για να πετύχετε τους στόχους σας, παραμελείτε αυτά που είναι σημαντικά. Αν η γάτα δαγκώσει τα χέρια σας, σημαίνει πως εγκαταλείπετε τα θηλυκά χαρακτηριστικά σας.
 • Δύο γάτες να μαλώνουν: Οι γάτες είναι σύμβολο θηλυκότητας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει πως δύο γυναίκες στην πραγματική ζωή σας έχουν πρόβλημα.
 • Γάτα να μαλώνει με σκύλο: Σημαίνει πως θα ξεφύγετε από κάποιον που σας απατά.
 • Όταν μια γάτα κλαίει: Είτε είναι στην πραγματική ζωή ή στο όνειρο, πάντα σημαίνει θλίψη ή τον θάνατο ενός αγαπημένου.
 • Μια γάτα να τρώει ένα πουλί: Σημαίνει πως πρόκειται να έχετε μια ρομαντική επιτυχία.
 • Μια γάτα να κυνηγά ένα ποντίκι: Αυτό σημαίνει πως η καλή τύχη είναι κοντά σας και πως πρόκειται να πάρετε αυτό που επιθυμείτε.
 • Να κυνηγάτε μια γάτα: Σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε.
 • Όταν μια γάτα σας ακολουθεί: Κάποιος κρυφά σας θαυμάζει.
 • Μια γάτα να γεννάει: Σημαίνει πως γρήγορα θα έχετε σοβαρές ευθύνες.
 • Μια γάτα να πνίγεται στο νερό: Αντιπροσωπεύει πως πρόκειται να έχετε δύσκολες στιγμές στο μέλλον.
 • Να τρώτε μια γάτα: Αν δείτε πως τρώτε μια γάτα, σημαίνει πως έχετε κάποιον ο οποίος είναι άπιστος και πρόκειται να σας πληγώσει.
 • Ταΐζετε μια γάτα: Μπορεί να φαίνεται όμορφο, αλλά σημαίνει το αντίθετο. Δείχνει πως οι άνθρωποι που είναι γύρω σας δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί σας.

Τελικό συμπέρασμα:

Η γάτα συμβολίζει την ανεξαρτησία, την αγνότητα και την κηδεμονία. Από τους προγόνους μας θεωρούνται Θεοί και Θεές.

Είναι ισχυρά πλάσματα και η παρουσία τους στην ζωή σας μπορεί να σας αλλάξει εντελώς.

Είτε τις δείτε στην πραγματική ζωή είτε σε όνειρο, σας δίνουν ένα μοναδικό μήνυμα που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε.

Επειδή είναι φύλακες θέλουν να σας προειδοποιήσουν για ότι κακό έρχεται στον δρόμο σας αλλά εξαρτάται από εσάς πως θα λάβετε το μήνυμα.

Μετάφραση – Επιμέλεια: Μάγεια Τ.
awakengr.com via spiritualunite.com