You are currently viewing Δόνησε τον Κόσμο με την θετική σου ενέργεια και σκέψη

Δόνησε τον Κόσμο με την θετική σου ενέργεια και σκέψη

Είμαστε σκλάβοι των πέντε μας αισθήσεων. Αλλά είναι η Επιστήμη που μας δείχνει ότι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, δεν είναι αληθινό. Και θα είναι η Επιστήμη αυτή που θα δείξει στην μάζα αυτό που πολλοί από μας ήδη ξέρουμε- ότι οι σκέψεις μας είναι ενέργεια και έχουν δόνηση, όπως ακριβώς και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο. Όταν ευθυγραμμιστούν με την τάξη και την τελειότητα του σύμπαντος, δεν υπάρχουν όρια για το τι μπορούμε να προσελκύσουμε στις ζωές μας.

Γιατί ο Νόμος της Δόνησης και ο Νόμος της Έλξης είναι αλληλένδετοι

Η Επιστήμη της ενέργειας

Τώρα ξέρουμε, χάρη στις επαναστατικές ανακαλύψεις της κβαντικής φυσικής, ότι το κύριο συστατικό της ύλης είναι η ενέργεια, όλα όσα υπάρχουν στην πραγματικότητά μας, δεν είναι τίποτα άλλο από ενέργεια.

Στον υποατομικό κόσμο δεν υπάρχει ύλη, μόνο ενέργεια και δόνηση. Οτιδήποτε βλέπουμε στο σύμπαν, συμπεριλαμβάνοντας τους εαυτούς μας, είναι φτιαγμένο από την ίδια ενέργεια που δονείται σε διάφορες συχνότητες.

Επειδή όλα δονούνται σε διαφορετική συχνότητα φαίνονται χωριστά. Ένα δέντρο έχει διαφορετική συχνότητα από ένα τραπέζι. Εμείς οι ίδιοι, τα σώματά μας, έχουμε την δική μας μοναδική συχνότητα και γι΄ αυτό βλέπουμε τους εαυτούς μας χωριστούς από όλα τα άλλα, το περιβάλλον μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Αλλά στο χαμηλότερο επίπεδο, στο επίπεδο της καθαρής ενέργειας, είμαστε όλοι ένα ενεργειακό πεδίο. Οι κβαντικοί φυσικοί το ονομάζουν Ενοποιημένο Πεδίο.

Το πάτωμα για παράδειγμα φαίνεται ακίνητο και στέρεο. Μέσα στο πάτωμα όμως όλα τα υποατομικά σωματίδια χορεύουν σαν τρελά, γεμάτα ενέργεια. Το πάτωμα είναι μόνο ενέργεια. Όμως σε μας φαίνεται στερεό. Αυτό όμως είναι ψευδαίσθηση γιατί αυτό που είναι αληθινό, δεν μπορούμε να το δούμε.

Η νοοτροπία του ‘Θα το πιστέψω όταν το δω’

Μέχρι ο Anton Van Leeuwenhoek να ανακαλύψει το μικροσκόπιο, το 1666, πιστεύαμε πολλά πράγματα που δεν ήταν αλήθεια. Δεν πιστεύαμε ότι μικροσκοπικά, αηδιαστικά πλασματάκια είναι πάνω μας 24 ώρες την ημέρα. Ή ότι το νερό είναι γεμάτο με άλλα μικροσκοπικά, αηδιαστικά πλασματάκια. Κανένας δεν το πίστευε, μέχρι που η Επιστήμη το απέδειξε.

Υπάρχουν αναρίθμητα άλλα παραδείγματα αυτής της νοοτροπίας ‘θα το πιστέψω όταν το δω’. Η Γη ήταν επίπεδη μέχρι να γίνει στρογγυλή. Η Γη ήταν το κέντρο του κόσμου, μέχρι που δεν ήταν. Υπήρχε μόνο ένας γαλαξίας, μέχρι που τώρα υπάρχουν δισεκατομμύρια γαλαξίες. Το θέμα είναι το εξής:

Εμείς, οι άνθρωποι, έχουμε ένα γενικό πλαίσιο γνώσης που βασίζεται σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας, μέχρι που η Επιστήμη μας λέει ότι κάνουμε λάθος. Τότε ‘φτιάχνουμε’ ένα άλλο γενικό πλαίσιο που και αυτό αλλάζει όταν ανακαλύπτεται καινούρια γνώση. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι απλά επειδή δεν μπορούμε να δούμε τις δονήσεις, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν; Υπάρχουν και η Επιστήμη το επιβεβαιώνει.

Ήδη πιστεύουμε σε πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε

Δεν μπορούμε να δούμε τα κύματα του ήχου, ούτε τα μικροκύματα. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχουν γιατί βλέπουμε τα αποτελέσματά τους. Επίσης, δεν μπορούμε να δούμε τα κύματα της σκέψης. Αλλά ο νους μας είναι ενέργεια που δονείται, όπως οτιδήποτε άλλο. Τα μικροκύματα διαπερνάνε όλο το σύμπαν, πόσο δύσκολο είναι να πιστέψουμε ότι τα κύματα της σκέψης μας φεύγουν από μας και στέλνονται έξω στον κόσμο; Όχι πολύ δύσκολο. Οπότε η ερώτηση τώρα γίνεται, τι είδους δόνηση στέλνεις στο σύμπαν και σε όλον τον κόσμο;

Σε ποιό σημείο θα αρχίσουμε να πιστεύουμε στην δόνηση της σκέψης μας;

Δεν μπορούμε να δούμε τον ηλεκτρισμό, μπορούμε να δούμε μόνο την εκδήλωσή του. Βλέπουμε φως. Μπορούμε όμως να τον μετρήσουμε, μπορούμε να μετρήσουμε ακόμα και τον ηλεκτρισμό του εγκεφάλου μας. Ο ηλεκτρισμός λειτουργεί στην δικιά του συχνότητα, ακόμα και στον εγκέφαλό μας και οι σκέψεις μας ταξιδεύουν πάνω σε αυτά τα ηλεκτρικά κύματα. Κάποια στιγμή στο μέλλον, όταν η Επιστήμη μας το επιτρέψει, θα χρησιμοποιούμε μεθόδους στα σχολεία που θα διδάσκουν στα παιδιά πώς να χρησιμοποιούν την σκέψη τους για να έλκουν αυτό που θέλουν στον ‘κόσμο’ τους.

Ο Νόμος της Δόνησης και ο Νόμος της Έλξης είναι αλληλένδετοι

Ο Νόμος της Έλξης μας λέει ότι αυτό που έλκουμε στην ζωή μας είναι αυτό που στέλνουμε έξω. Στην Βίβλο λέει: “Ό,τι σπείρεις θα θερίσεις”. (Γαλάτες 6:7). Ήξεραν ακριβώς τι έλεγαν. Ο Νόμος της Δόνησης είναι ο τρόπος που αυτές οι σκέψεις στέλνονται έξω, στο Σύμπαν. Και είναι πολύ ισχυρές. Η δύναμή τους έρχεται από το γεγονός ότι η ενέργεια ούτε δημιουργείται, ούτε καταστρέφεται. Μόλις η σκέψη σταλθεί έξω, μένει εκεί για πάντα. Δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω ούτε μπορούμε να τις καταστρέψουμε. Και γίνονται μέρος των σκέψεων άλλων ανθρώπων. Αν αρκετοί άνθρωποι στείλουν έξω σκέψεις θυμού και μίσους, έχουμε πόλεμο και τραγωδίες. Είναι τόσο απλό.

Κάνε τον Νόμο της Δόνησης και τον Νόμο της Έλξης να δουλεύουν για σένα

Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να φέρουν μια θετική αλλαγή στην προσωπική τους ή επαγγελματική τους ζωή και μαθαίνουν διάφορες πρακτικές θετικής σκέψης ή οραματισμού, απογοητεύονται όταν δεν πετυχαίνουν αυτό που θέλουν. Αποθαρρύνονται και τα παρατάνε, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά δεν δουλεύουν και δεν είναι αλήθεια. Δεν είναι οι Νόμοι που δεν λειτουργούν, η αλήθεια είναι ότι με το απλά να λες ή να οραματίζεσαι κάτι θετικό δεν μπορείς να υπερισχύσεις όλα τα ‘πιστεύω’ και όλες τις πεποιθήσεις που έχουν μαζευτεί μέσα σου και σε χειρίζονται σαν ‘παλιές κασέτες που παίζουν στο υποσυνείδητο- πεποιθήσεις που δεν συνειδητοποιούμε ότι τις έχουμε.

Ο Dr.Maxwell Maltz ήταν διάσημος πλαστικός χειρουργός στην Νέα Υόρκη όταν συνειδητοποίησε κάτι πολύ σημαντικό. Συχνά χειρουργούσε πρόσωπα που είχαν υποστεί ζημιές από αυτοκινητιστικά ατυχήματα ή φωτιές. Επίσης, χειρουργούσε πρόσωπα που είχαν φυσικά παραμορφωμένα φυσικά χαρακτηριστικά, όπως πολύ στραβές ή μεγάλες μύτες, αυτιά κτλ. Ενώ η δουλειά που έκανε ήταν πολύ καλή, σύμφωνα με τα λεγόμενα όλων, στους περισσότερους ασθενείς παρέμενε η άσχημη εικόνα που είχαν για τον εαυτό τους. Συνειδητοποίησε ότι η πεποίθηση της ασχήμιας τους, ήταν βαθιά ριζωμένη στο υποσυνείδητό τους και έτσι άρχισε να μελετά τρόπους για το πώς μπορεί κάποιος να αλλάξει αυτές τις βαθεία ριζωμένες πεποιθήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν το βιβλίο του Ψυχοκυβερνισμός, μέχρι σήμερα best seller.

Επαναπρογραμμάτισε το Υποσυνείδητό σου

Μπορεί να επιθυμείς λεφτά με όλο το πάθος που χρειάζεται. Στέλνεις θετικές σκέψεις στο Σύμπαν συνέχεια. Τίποτα δεν γίνεται. Δεν γίνεται τίποτα γιατί βαθεία στο υποσυνείδητό σου λιμνάζουν αρνητικές σκέψεις για τα λεφτά. Μπορεί η σκέψη να είναι ότι τα πολλά λεφτά είναι για λίγους και όχι για σένα. Μπορεί να πίστεψες αυτό που άκουσες μικρός ότι ‘τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα’, ‘πρέπει να κάνουμε οικονομία’, ‘δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε όλα όσα θέλεις’. Χρειάζεται να επαναπρογραμματίσουμε το υποσυνείδητο, να βγάλουμε έξω αυτές τις πεποιθήσεις και να τις αντικαταστήσουμε με νέες. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό με το να επαναλαμβάνουμε θετικές προτάσεις στον εαυτό μας (το κάνουμε συνέχεια με αρνητικές) και να οραματιζόμαστε αυτό που θέλουμε.

Δες τον εαυτό σου περιτριγυρισμένο με όλα αυτά που θέλεις. Νιώσε το. Παίξε σενάρια στο κεφάλι σου. Νιώσε την αφθονία του Σύμπαντος. Αφθονία που σε περιμένει. Δεν ζητάς ή ικετεύεις, παίρνεις αυτό που σου ανήκει.

Δόνησε τον Κόσμο

Είσαι συνδεδεμένος με όλη την αφθονία του Σύμπαντος. Οι δονήσεις σου είναι οι ίδιες δονήσεις που διαπερνούν το Σύμπαν. Δόνησε τον Κόσμο με την θετική σου ενέργεια και σκέψη. Διεκδίκησε αυτό που είναι δικό σου σήμερα, τώρα. Συνέχισε να το διεκδικείς, να το βλέπεις και να ενεργείς σαν να το έχεις ήδη. Οι Νόμοι δουλεύουν.