You are currently viewing Για ποιον λόγο σας ζηλεύουν οι άλλοι σύμφωνα με το ζώδιο σας

Για ποιον λόγο σας ζηλεύουν οι άλλοι σύμφωνα με το ζώδιο σας

Η ζήλεια είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα και παραποιημένα αρνητικά συναισθήματα που θα συναντήσουμε φυσικά στην πορεία της ζωής μας. Συχνά μπερδεύεται για σημάδι αγάπης και κολακείας. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η ζήλεια μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις σας, αφού προέρχεται από την ανασφάλεια και χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Παρά το πόσο τοξική και καταστρεπτική μπορεί να είναι, είναι ένα συναίσθημα που ο καθένας μας το ένιωσε κάποια στιγμή στην ζωή του. Μπορεί να κυμαίνεται από ένα άτομο που ζηλεύει τα αδέλφια του καθώς ανταγωνίζονται για την αγάπη των γονιών τους έως και αυτούς που ζηλεύουν τους συναδέλφους τους για την προαγωγή που πήραν. Ωστόσο, σε πιο ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να καταστρέψει τις σχέσεις, καθώς οι σύζυγοι δεν μπορούν να δεχτούν ότι ο/η σύντροφος τους θα έχει φίλους του αντίθετου φύλου.

Αναρωτηθήκατε ποτέ για μια στιγμή το αν υπάρχει κάποιος που σας ζηλεύει εδώ και τώρα; Κάποιος βλέπει την ζωή σας και εύχεται όσο τίποτα άλλο να είχε την ίδια. Γιατί;

Ανακαλύψτε τον λόγο για τον οποίο οι άλλοι σας ζηλεύουν σύμφωνα με το ζώδιο σας:

Κριός (21 Μαρτίου- 19 Απριλίου)

Είστε δυναμικοί, περιπετειώδεις και δεν φοβάστε τίποτα. Πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να ζήσουν μια τέτοια συναρπαστική ζωή όπου να μην είναι παραδομένοι στις ευθύνες και στα βάρη που εμποδίζουν τόσους πολλούς. Είναι ένας κόσμος που σας ταιριάζει απόλυτα. Το θάρρος σας κάνει βγείτε από την «ζώνη ασφαλείας» σας και να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι περισσότεροι όμως απλώς θα σας κοιτούν από τις σκιές, ζηλεύοντας την ζωή που ίδιοι φοβούνται να επιδιώξουν.

Ταύρος (20 Απριλίου- 20 Μαΐου)

Ανεξάρτητα από το που μπορεί να σας οδηγήσει η ζωή, έχετε την απίστευτη ικανότητα να βρείτε την ασφάλεια και την σταθερότητα, να φυτέψετε τις ρίζες σας και να χτίσετε μια ζωή. Αυτό περιλαμβάνει το να «βρείτε την θέση σας» στον κόσμο, να κάνετε φίλους και να καθιερώσετε μια ρουτίνα. Η αυτοπεποίθηση και η επιμονή σας επιτρέπουν να ευδοκιμήσετε οπουδήποτε στον κόσμο, αγκαλιάζοντας το άγνωστο, μια δεξιότητα που προκαλεί αισθήματα ζήλειας σε πολλούς.

Δίδυμος (21 Μαΐου- 20 Ιουνίου)

Όταν μπαίνετε σε ένα δωμάτιο, όλοι ξέρουν ότι η λαμπρή προσωπικότητα και η υψηλή ενέργεια σας φωτίζουν αμέσως τις πιο σκοτεινές γωνίες. Είστε δημοφιλείς, σας θαυμάζουν και σας λατρεύουν πολλοί, με έναν κοινωνικό κύκλο τόσο μεγάλο που ακόμα και εσείς χάνετε το μέτρημα. Γι αυτούς που δυσκολεύονται να καθιερώσουν σχέσεις στην ζωή τους, η μαγνητική σας προσωπικότητα σας δίνει όλα όσα θέλουν.

Καρκίνος (21 Ιουνίου- 22 Ιουλίου)

Αν υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να ειπωθεί για τους Καρκίνους, είναι ότι πραγματικά ζείτε αυτή την ζωή ακολουθώντας την καρδιά σας. Η αγάπη και η συμπόνια καθοδηγούν τις αποφάσεις σας, όπως γίνεται αντιληπτό και από τις θυσίες που κάνετε για να φροντίσετε αυτούς που νοιάζεστε. Γνωρίζοντας αυτό, οι φίλοι και η οικογένεια σας απευθύνονται σε εσάς όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, ξέροντας πως θα είστε πάντα εκεί για εκείνους. Αυτές οι βαθύτερες, ουσιαστικές συνδέσεις είναι αρκετές για να κάνουν κάποιον να ζηλέψει.

Λέων (21 Ιουλίου- 22 Σεπτεμβρίου)

Τολμηροί και με αυτοπεποίθηση, ξέρετε τι θέλετε σε αυτή την ζωή και αρνείστε να πάρετε κάτι λιγότερο. Είστε εκ γενετής ηγέτες και καθοδηγείτε τους άλλους προς μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Αυτού του είδους δυναμικής και ηγετικής προσωπικότητας προκαλεί σεβασμό και θαυμασμό. Όχι μόνοι οι άλλοι θαυμάζουν την ηγεσία σας, αλλά επίσης πραγματικά ζηλεύουν όλα αυτά που έχετε πετύχει.

Παρθένος (23 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου)

Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω είναι μια απόλυτη τελειότητα, ότι είστε ένα άτομο που μπορεί να διαχειριστεί οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο του με χάρη και στυλ. Έχετε απίστευτα ψηλές προσδοκίες και αυτό σας οδηγεί στο να πετυχαίνετε σπουδαία πράγματα. Αυτό που οι άλλοι δεν βλέπουν ωστόσο, είναι ότι συχνά παλεύετε σκληρά για να διατηρήσετε αυτή την εικόνα. Και ακριβώς επειδή δεν βλέπουν τον αγώνα σας ζηλεύουν την φαινομενικά τέλεια ζωή σας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου)

Δουλεύετε σκληρά για να εξασφαλίσετε την αρμονία και την ισορροπία σε όλα όσα κάνετε. Αυτό σας έχει οδηγήσει στο να δημιουργήσετε μια προσωπικότητα γαλήνης και ηρεμίας με την οποία αποφεύγετε τους καβγάδες και φέρνετε καλοσύνη στον κόσμο. Έχετε αληθινή και γνήσια καρδιά, ένα χαρακτηριστικό που είναι τόσο σπάνιο στον σημερινό αρνητικό και τοξικό κόσμο. Έχετε μια σπάνια προσωπικότητα που προκαλεί την ζήλεια πολλών.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου)

Δεν υπάρχει κανείς που να ζει με μεγαλύτερο πάθος και αποφασιστικότητα από τον Σκορπιό. Αυτό είναι ευλογία και κατάρα ταυτόχρονα, που σας οδηγεί στο να πετύχετε σπουδαία πράγματα. Ωστόσο, μερικές φορές, σας κάνει να περάσετε την λεπτή γραμμή μεταξύ του πάθους και της εμμονής. Πολλοί σας παρακολουθούν από τις σκιές, ζηλεύοντας το απίστευτο πάθος και την επιτυχία σας στην ζωή.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου- 21 Δεκεμβρίου)

Η ζωή σας δεν είναι πάντα εύκολη (εν μέρει λόγω των πράξεων σας και της τάσης σας να παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις στην αναζήτηση της περιπέτειας και του ενθουσιασμού). Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να σας φέρει η ζωή, το αντιμετωπίζετε με χαμόγελο και θετική προοπτική. Αυτή η απίστευτη θετικότητα πολλοί πιστεύουν ότι είναι η μεγαλύτερη δύναμη σας, αυτή που την θαυμάζουν καθώς και την ζηλεύουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου- 19 Ιανουαρίου)

Ξέρετε τι θέλετε σε αυτή την ζωή και όσο σκληρή δουλειά και αφοσίωση αν χρειάζεται για να το πετύχετε, δεν θα σας εμποδίσει να το καταφέρετε. Στην πραγματικότητα, είστε πρόθυμοι να τα θυσιάσετε όλα για να επιδιώξετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Αυτό σημαίνει ότι πετυχαίνετε ότι και αν έχετε στο μυαλό σας, κάτι που πολλοί εύχονται να μπορούσαν.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου- 18 Φεβρουαρίου)

Ο καλύτερος τρόπος για να σας περιγράψουν, είναι ότι είστε ένα πραγματικό διαμάντι. Σε έναν κόσμο που προσπαθεί να μας αναγκάσει να συμμορφωθούμε και να είμαστε όλοι ίδιοι, εσείς στέκεστε ψηλά, με αυτοπεποίθηση, αποφασισμένοι να μην λυγίσετε ή να διστάσετε όταν πρόκειται για την ηθική, τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας. Ενώ μερικοί μπορεί να σας θεωρούν λίγο εκκεντρικούς, δεν μπορούν να αντισταθούν και να νιώσουν ζήλεια για την απίστευτη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σας.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου- 20 Μαρτίου)

Η δημιουργικότητα σας είναι ασύγκριτη, λόγω της απίστευτης φαντασίας και της βαθιάς κατανόησης και αποδοχής των συναισθημάτων σας. Ενώ πολλοί παλεύουν να εντοπίσουν ή να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους, εσείς όχι μόνο τα αγκαλιάζετε αλλά τα χρησιμοποιείτε για να προχωρήσετε μπροστά. Είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που σας ξεχωρίζει από τους άλλους, κάτι που θα ήθελαν πολύ να κατέχουν.