You are currently viewing Αριθμολογία: ο αριθμός του πεπρωμένου ή Κάρμα

Αριθμολογία: ο αριθμός του πεπρωμένου ή Κάρμα

Η ανάλυση του ονόματος και ο αριθμός που προκύπτει από αυτό δίνει τα βασικά μας χαρακτηριστικά. Αλλά για να πάμε βαθύτερα, θα ήταν καλό να γνωρίζουμε τον αριθμό του πεπρωμένου μας, ή τον καρμικό μας αριθμό σύμφωνα με ορισμένους αριθμολόγους. Ο αριθμός του πεπρωμένου, προκύπτει από την εξέταση της ημερομηνίας γέννησης, ένα προσωπικό στοιχείο που θα λέγαμε πως μοιάζει σε ένα βαθμό με την αστρολογία, καθώς κι εκεί, η ανάλυση και η μελέτη σχετίζεται με την ημερομηνία γέννησής μας.

Ο αριθμός του πεπρωμένου, είναι ένας αριθμός που δηλώνει τον λόγο της ενσάρκωσής μας και ζητά την εναρμόνισή μας με την γήινη πραγματικότητα. Για τον λόγο αυτό θεωρείται καρμικός. Θεωρείται δε, πως έχει σχέση με τις μετενσαρκώσεις μας κατά τον Sabellicus.

Πώς τον υπολογίζουμε:

Αν έχουμε γεννηθεί στις 25 Οκτωβρίου 1980, δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε τους αριθμούς ολόκληρης της ημερομηνίας γέννησης.

Δηλαδή θα έχουμε: 2+5+1+0+1+9+8+0=26=2+6=8

Η σημασία του αριθμού του πεπρωμένου στη ζωή μας

Περιγράφει τα αναπόφευκτα εμπόδια που μοιραία έρχονται στη ζωή μας, αλλά και τις καταστάσεις για τις οποίες πρέπει να παλέψουμε για να εξελιχθούμε. Είναι ουσιαστικά το μονοπάτι της ζωής μας και μας προϊδεάζει για την φύση των δυσκολιών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1

Η φύση μας δείχνει πως γεννηθήκαμε σαν ηγέτες με μεγάλο πείσμα. Κινούμαστε γρήγορα, παρορμητικά και πέφτουμε σε λάθη, προκαλώντας την τύχη μας. Έχουμε πάθος, φιλοδοξίες, θέληση, δύναμη, αποφασιστικότητα, παρασύρουμε τους άλλους γύρω μας. Δίνουμε διαταγές και δεν παραδεχόμαστε εύκολα τα λάθη μας. Ασκώντας επιρροή στους γύρω μας, μας αρέσουν οι κόλακες και οι κολακείες. Μπορεί να φανούμε ατομιστές. Έχουμε απότομα ξεσπάσματα θυμού, επιθετικότητα και συχνά μας απορροφά ένα επάγγελμα δυναμικό. Λεφτά κερδίζουμε εύκολα αλλά και τα ξοδεύουμε με την ίδια ευκολία. Ο δρόμος της ζωής οδηγεί στην κορυφή και είναι δρόμος χωρίς επιστροφή γιατί σ’ αυτόν οδεύουμε από την φιλοδοξία, την θέληση και την αυτοπεποίθηση. Δύσκολα δενόμαστε με οικείους ανθρώπους.

Συμβουλές:

– Μην ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.
– Να παίρνετε τις αποφάσεις σας ακούγοντας και την γνώμη των άλλων.
– Όταν αρχίζετε μια καινούργια εργασία που αφορά μια νέα καριέρα να είστε ρεαλιστές
– Στα προβλήματα και τα εμπόδια δείξτε και αποφασιστικότητα.
– Διαλέξτε με σωστή κρίση τους συνεργάτες σας και μείνετε αδιάφοροι στις κολακείες τους.
– Δώστε την ανάλογη σημασία στα πρόσωπα που σας πικραίνουν όταν λένε την αλήθεια.
– Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις περίπλοκες καταστάσεις.
– Συνεννοείστε καλύτερα με άτομα του πεπρωμένου 3,5,7
– Ευνοϊκές ημέρες είναι όσες έχουν τον αριθμό 1,10,19,28

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2

Ο αριθμός αυτός αφορά ό,τι είναι δυαδικό. Σ’ αυτόν στηρίζεται ολόκληρο το δυαδικό σύστημα (= δύο αντιθέσεις) όπως η μέρα – νύχτα, φως – σκοτάδι, καλός – κακός. Είναι ο γάμος των αντιθέτων. Είστε γενναιόδωροι, διπλωμάτες και τόσο αμερόληπτοι ώστε πολλές φορές παίρνετε αποφάσεις ενάντια στα συμφέροντά σας. Χαρακτηρίζεστε από αντιφατικές καταστάσεις και τα γεγονότα της ζωής είναι του ύψους και του βάθους. Είστε αναποφάσιστοι και ζυγίζετε πολύ τα πράγματα για να βγάλετε τα υπέρ και κατά. Θεωρείστε αλτρουιστές αλλά και γενναιόδωροι. Ασχολείστε με τις υποθέσεις των άλλων επίμονα σε σημείο που κινδυνεύετε να φανείτε αδιάκριτοι.

Οι θυσίες και η αυτοκριτική είναι συχνό φαινόμενο και δημιουργούν ανασφάλεια. Είστε γεμάτοι καλοσύνη, ανεκτικότητα, φιλευσπλαχνία. Η ευγένεια που σας διακρίνει πολλές φορές παρεξηγείται από τους άλλους οι οποίοι και σε ορισμένες περιπτώσεις την καταχρώνται. Είστε εκ φύσεως ειρηνικοί, κοινωνικοί, καλόβουλοι, αλλά και δυστυχείς και οκνηροί, δεχόμενοι με παθητικότητα τις συνθήκες της ζωής. Δεν είστε αυτόφωτοι αλλά ετερόφωτοι. Επιδιώκετε να ζείτε κάτω από την σκιά των άλλων επειδή δεν σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην κορυφή. Έχετε όμως και προτερήματα. Συμβιβάζεστε με την ήττα επειδή η νίκη λίγο σας ενδιαφέρει, είστε καλοί συνεργάτες και προσαρμόζεστε εύκολα στις οποιεσδήποτε συνθήκες της ζωής.

Συμβουλές:

– Δεν μπορείτε να πάτε ενάντια στα πεπρωμένο σας για τον λόγο αυτό πρέπει να είστε διπλωμάτες
– Προσέχετε για απερίσκεπτες ενέργειες
– Αποφύγετε τις εντάσεις
– Μην είστε αφελείς
– Να έχετε το θάρρος να διορθώνετε τα λάθη σας
– Η τακτική της συμφιλίωσης είναι το προσόν σας
– Σας ταιριάζουν οι άνθρωποι με πεπρωμένο 4,7 και 8
– Ευνοϊκές μέρες είναι όσες έχουν τον αριθμό 2,11,20,29

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3

Είστε γεννημένοι αισιόδοξοι με ικανότητα γνώσης της θετικής πλευράς και των πιο θλιβερών και καταστροφικών καταστάσεων. Η ρήση: “ουδέν κακόν αμιγές καλού” σας αρμόζει. Είστε ευχάριστα άτομα, καθώς προχωράτε ακτινοβολώντας αισιοδοξία. Είστε γοητευτικοί, συμπαθητικοί, πειστικοί και κοινωνικοί, ασκείτε γύρω σας μεγάλη επιρροή. Διαθέτετε ταλέντο για πολλά πράγματα αλλά το μεγαλύτερο χάρισμά σας είναι η προσαρμοστικότητά σας. Για τον λόγο αυτό είστε περιζήτητοι στις συντροφιές. Τύποι ευχάριστοι απ’ όλες τις πλευρές θα βρείτε να διηγηθείτε ανέκδοτα στην κατάλληλη στιγμή για να διασκεδάσετε τους άλλους. Ασκείτε γοητεία στο αντίθετο φύλο.

Είστε πολυέξοδοι και σπάταλοι. Δεν ανέχεστε τις αντιξοότητες της ζωής. Αρκετά ανυπόμονοι, δεν παίρνετε στα σοβαρά τις υποχρεώσεις σας γιατί αγαπάτε να ζείτε ανεξάρτητοι. Έχετε εμπνεύσεις, ευστροφία πνεύματος γι’ αυτό και ή είστε καλοί στον διάλογο. Αν βρεθείτε με κάποιον απαισιόδοξο, πρέπει να προσπαθήσετε να εκφράσετε το καλύτερο από τον εαυτό σας για να δώσετε θάρρος, ελπίδα, ηρεμία. Αυτά τα προτερήματα σας διευκολύνουν την επιτυχία.

Συμβουλές:

– Δεν πρέπει να το παρακάνετε επιβάλλοντας με το έτσι θέλω την προσωπικότητά τους
– Έχετε κατανόηση προς τους άλλους
– Μην διστάσετε να δώσετε το «στίγμα» σας
– Μην κρύβετε τα ταλέντα σας
– Εκπέμπετε θετικές εντυπώσεις και αισθήματα
– Σας ταιριάζουν οι άνθρωποι με πεπρωμένο 1,5,6,8
– Καλές ημέρες είναι με τον αριθμό 3,12,21,30.

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4

Είστε τίμιοι, πιστοί, ευθείς και λογικοί και γενικότερα είστε ο άνθρωπος πάνω στον οποίο μπορεί κάποιος να βασίζεται. Δεν γελάτε εύκολα γιατί βλέπετε τη ζωή και τα πράγματα πολύ –μα πολύ σοβαρά. Φροντίζετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Πιστεύετε στις παραδόσεις και αγαπάτε την οικογένεια. Τις εκκεντρικές ή τις νεωτεριστικές ιδέες θα τις δεχθείτε αφού πρώτα τις μελετήσετε με πολύ μεγάλη προσοχή.

Θέλετε στη ζωή να αποκτήσετε κύρος και σας αρέσουν οι τιμητικές διακρίσεις. Στην δουλειά ξεχωρίζετε για τη μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό. Επειδή αγαπάτε την ασφάλεια και την σταθερότητα δεν παίρνετε γρήγορες αποφάσεις γι’ αυτό και δεν θα φθάσετε στην επιτυχία αν δεν κουραστείτε και εργαστείτε. Είστε άτομα που θεμελιώνουν σωστά το έργο τους και όταν το ολοκληρώσετε θα παραμείνει σε βάθος χρόνου,

Συμβουλές:

– Μην υποτιμάτε τις δυνατότητές σας για να μην παραμείνετε φτωχοί και παραγκωνισμένοι
– Μην δέχεστε παθητικά την ρουτίνα.
– Να έχετε οργάνωση και μεθοδικότητα
– Να μην αμφιβάλετε
– Να περιμένετε χωρίς ρίσκο την επιτυχία
– Σας ταιριάζουν οι άνθρωποι με αριθμό 2,3,7,8
– Ευνοϊκές μέρες είναι όσες έχουν τον αριθμό: 4,13,22,31

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5

Διαφορετικοί από τον αριθμό 4, είστε ευμετάβλητοι σε διαθέσεις και αποφάσεις. Κινείστε μέσα από γρήγορες διαδοχικές μεταβολές καταστάσεων με μεγάλη ταχύτητα. Στην δουλειά και την μελέτη πρέπει να είστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίζετε τις απρόοπτες καταστάσεις. Είστε –για τον λόγο αυτό- προικισμένοι με διαίσθηση. Μπορεί να δεχτείτε κάθε νεωτερισμό μα πρέπει πάντα να έχετε σαν οδηγό την ευαισθησία σας για να μην κάνετε σφάλματα εξαιτίας της μεγάλης βιασύνης σας. Στους άλλους δίνετε την εντύπωση του τυχοδιώκτη αλλά στην ουσία σας βοηθά πολύ η τύχη σας. Επαναστάτες και περιπετειώδεις, δεν μπορείτε ν’ αντισταθείτε εύκολα στον πειρασμό των ριψοκίνδυνων αποστολών και των ταξιδιών.

Κουράζεστε εύκολα από την ρουτίνα γι’ αυτό είστε έτοιμοι για την αλλαγή χωρίς δισταγμό. Διαλύετε όλους τους δεσμούς του παρελθόντος δημιουργώντας καινούργιους. Κερδίζετε εντυπώσεις, γιατί είστε ελκυστικοί, συμπαθητικοί μα εξαιτίας της μεταβλητότητας που σας χαρακτηρίζει κινδυνεύουν με ναυάγιο δεσμοί, που θεωρούνταν στέρεοι, από έλλειψη κατανόησης και αντιπαραθέσεις. Σας αρέσει ο κίνδυνος και είστε έτοιμοι για δύσκολες αποστολές. Δεν έχετε καμία σχέση με τους διανοούμενους γιατί προτιμάτε ν’ αποκτάτε τις εμπειρίες από την ζωή παρά ν’ ακούτε συμβουλές και σοφιστίες από τους άλλους.

Συμβουλές:

– Στα εμπόδια πρέπει να βρίσκετε τρόπο ή διέξοδο για να τα ξεπερνάτε ή να τ’ αποφεύγετε
– Μην παραμελείτε λεπτομέρειες
– Αποφύγετε την ειρωνική έκφραση
– Μην εξελιχθείτε σε επιπόλαιο άτομο
– Αποφύγετε τις εκρήξεις οργής
– Σας ταιριάζουν οι άνθρωποι με αριθμό 1,3,6,9
– Ευνοϊκές σας ημέρες είναι: 5,14,23

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6

Ευαίσθητοι και δεκτικοί, είστε άνθρωποι με ταλέντο καλλιτεχνικό και αίσθηση του ωραίου. Με τον τρόπο σας κατορθώνετε να ομορφύνετε ό,τι σας περιβάλει. Η διπλωματία είναι ένα χαρακτηριστικό σας και την εφαρμόζετε σε κάθε κατεύθυνση, στην δουλειά, στις κοινωνικές σχέσεις, ακόμη και στις προσωπικές σχέσεις. Συχνά αγαπάτε τη φύση, τα πουλιά, τα άνθη, τα ζώα, αλλά και τα παιδιά. Πρόσχαροι και αισιόδοξοι, είστε πάντα ευχάριστοι . Επομένως εύκολα κάνετε συναναστροφές. Έχετε ανάγκη από τρυφερότητα, δεν αγαπάτε τα σκάνδαλα. Στην πορεία της ζωής σας θα ανακατευθείτε με οργανώσεις φιλανθρωπικές. Αλλά θα αναζητάτε και την αναγνώριση.

Λόγω ευαίσθητης φύσης, μπορεί να πληγώνεστε εύκολα από τις πράξεις των άλλων και τα λόγια τους. Δημιουργικοί και ταλαντούχοι, έχετε καλλιτεχνικές επιτυχίες. Ωστόσο πρέπει να καλλιεργήσετε γνωριμίες για τους στόχους σας για να αναγνωριστείτε. Εύκολα αποκτάτε δημοτικότητα. Η ικανοποίηση με όσα διαθέτετε, μπορεί να μην σας κάνει πολύ αγωνιστικούς.

Συμβουλές:

– Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις
– Επιδιώκετε την αρμονία και την γαλήνη
– Αναδείξτε την αξία σας
– Προωθήστε το έργο σας
– Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας
– Ταιριάζετε με άτομα του 3,4,6,9
– Ευνοϊκές μέρες είναι: 6,15,24

Νουμερολογία: Ανακάλυψε τον ηλιακό αριθμό σου

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7

Ένας αριθμός συνδεδεμένος με την πνευματικότητα και κατ’ άλλους με την Θεία επικοινωνία. Αφορά την διανόηση και τη βαθιά σκέψη, την απομόνωση και τον αλτρουισμό. Επομένως, όσοι έχετε αυτόν τον αριθμό πεπρωμένου, θα είστε συνδεδεμένοι με την ανάγκη για πνευματικές αναζητήσεις. Περιέχει ακόμα την έννοια του σύμπαντος σαν δημιουργημένη ολότητα. Έτσι το 7 θεωρείται σαν σύμβολο της συνεχιζόμενης δημιουργίας και της ενεργούς αλληλεπίδρασης μεταξύ ουρανού και γης. Είναι το πεπρωμένο που συχνά απαντάται σαν χαρακτηριστικό στους μύστες, φιλόσοφους, πνευματικούς ανθρώπους, διανοούμενους και θρησκευόμενους.

Λιγότερο απασχολημένοι με πρακτικά ζητήματα, είστε πάντα υπ’ ατμόν για μία δημιουργία πνευματική, αλλά και μελέτες. Ο εσωτερικός πλούτος σας ενδιαφέρει περισσότερο από τον υλικό και εξωτερικό. Αν επιδιώκετε με αυτόν τον αριθμό την ύλη, δεν έχετε πολλές δυνατότητες. Η επαφή σας με άτομα που δεν διαθέτουν βάθος, δεν σας βοηθά. Αντίθετα, προτιμάτε να είστε μόνοι από το κάνετε παρέα με ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν. Αναπτύσσετε μία διαισθητική αντίληψη και γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε και ποιος είναι αυτός που βρίσκεται απέναντί σας. Χαμηλών τόνων και εσωστρεφείς, μπορεί να μην δείχνετε τα προσόντα σας. Αλλά με την εξυπνάδα σας και τις ιδέες σας αγγίζετε εύκολα την επιτυχία.

Συμβουλές:

-Αποφύγετε τις υπερβολές
-Μην είστε απαισιόδοξοι
-Απαιτείται να είστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση
-Μην βιάζεστε να ασκείτε κριτική
-Μη βιάζεστε στην επιλογή των φίλων
-Έχετε κατανόηση
-Σας ταιριάζουν άτομα με τον αριθμό 1,4,7,9
-Ευνοϊκές ημέρες; 7,16, 25

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8

Αυτοπειθαρχία και αποφασιστικότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας. Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί με την άσκηση του αυτοέλεγχου και τον υπολογισμό που δίνουν το κλειδί, για να κατακτήσετε τη δύναμη χάρη στις εμπορικές επιτυχές και τα πλούτη. Ο δρόμος είναι γεμάτος υλικές επιτυχίες αν κατορθώσετε να βρίσκεστε σε καλές σχέσεις με οποιουσδήποτε (οργανισμούς, ανθρώπους, εταιρείες, κ.λπ.) εμπλέκονται στην δουλειά σας και αν δεν το κατορθώσετε θα νοιώσετε πως είστε γεμάτοι αποτυχίες. Διαθέτετε διοικητική ικανότητα και εμπορική διαίσθηση.

Σε συνεχή δράση χωρίς να σκέφτεστε πολύ και να ονειροπολείτε, δεν δέχεστε εμπόδια στο δρόμο σας και είστε προορισμένοι να επιτύχετε. Είστε δραστήριοι, αγαπάτε τις ανέσεις της ζωής, έχετε μνήμη καταπληκτική, ασχολείστε με πολλά πράγματα και διαθέτετε μεγάλη αντοχή στο ν’ αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες. Από τους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν έχετε μεγάλες απαιτήσεις και συχνά κάνετε κατάχρηση της υπομονής και της αγάπης τους. Είστε τα άτομα που αφοσιώνονται για την υλική τους επιτυχία και την κοινωνική προβολή της δουλειάς τους. Η καριέρα είναι τρόπος ζωής για σας! Ικανοί για εμπόριο, τραπεζικά συστήματα, επενδύσεις.

Συμβουλές:

– Μην είστε σκληροί με όσους δεν ακολουθούν τον ρυθμό σας
– Μην περιμένετε πως όλοι θα κάνουν όπως εσείς.
– Ο πλούτος δεν εξαγοράζει την ευτυχία.
– Μην εκμεταλλεύεστε
– Προσοχή στην επιλογή συνεργατών
– Μάθετε να μοιράζεστε
– Σας ταιριάζουν άτομα με τον αριθμό 2,4,5,7
– Σας ευνοούν οι μέρες: 8,17,26

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9

Σύμφωνα με την Αριθμοσοφία, το 9 είναι ένας εξαιρετικός αριθμός με αποκρυφιστική σημασία. Σχετίζεται με την υπέρτατη Σοφία και το Θείο Πνεύμα, την Θεία Αρχή. Οι αριθμολόγοι υποστήριζαν και πιστεύεται ακόμα και σήμερα, πως κάθε εννιά χρόνια κατά την στιγμή της συμπλήρωσης ή της έναρξης αντιστοιχούσε σε σημαντικές μεταβολές στη ζωή του ανθρώπου. Τα ενδιαφέροντα χρόνια, λοιπόν, είναι τα 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72. Στην αστρολογία επίσης οι Δεσμοί της Σελήνης που συνδέονται με το Κάρμα, έχουν μισή περιστροφή κάθε 9 χρόνια περίπου.

Με ένα ιδιαίτερο αριθμό στο πεπρωμένο σας λοιπόν, έχετε την ευχέρεια να αντιληφθείτε την θεία φλόγα μέσα σας. Ανήκετε στα άτομα που είναι ελκυστικά, ή μαγνητικά και ασκούν δύναμη και εξουσία πάνω στα άλλα. Διαθέτετε ισχυρή προσωπικότητα, μεγάλη ενεργητικότητα, επιρροή και δύναμη. Μπορεί να είστε ικανοί να κατακτήσετε τους πάντες γύρω σας. Είστε οι μεγάλοι μεταρρυθμιστές. Θέλετε να καλυτερέψετε όμως τους άλλους, πριν καλυτερέψετε τον εαυτό σας. Κάνετε μακρόπνοα σχέδια και βλέπετε μακριά. Είστε τίμιοι και καθαροί. των μαγνητικών ανθρώπων με δύναμη και εξουσία που ασκούν μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους που τους περιβάλλουν.

Συμβουλές:

– Προσοχή μήπως γίνεται εγωκεντρικοί και υπερόπτες
– Μην είστε υπερβολικά φιλόδοξοι
– Προσοχή σε συνεργάτες
– Έλεγχος των παρορμήσεων
– Ας είστε ρεαλιστές στις οικονομικές σας υποθέσεις
– Εξελίξτε τον εαυτό σας πρώτα
– Συνετές επιλογές για τα οικονομικά σας
– Σας ταιριάζουν τα άτομα 1,3,5,6
– Ευνοϊκές μέρες: 9,18,27

Ας δούμε και τους δύο διαφορετικούς αριθμούς για όσους τους αποδέχονται και τους μελετούν (το 11 για κάποιους αριθμολόγους είναι το 2, ενώ το 22 είναι το 4)

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 11

Αναδεικνύει προσωπικότητα που έχει φθάσει ψηλά στη ζωή, ή μπορεί να φθάσει. Θα περάσετε πολλές λεπτές καταστάσεις στη ζωή, εμπόδια που θα ήταν καλό να ξεπεράσετε και να νικήσετε πριν ολοκληρώσετε το έργο σας. Δεν θα λέγαμε πως διανύετε μία συναρπαστική ζωή, περίεργη ή περίπλοκη. Είστε μεθοδικοί και εξειδικευμένοι στον τομέα σας, επομένως παραμένετε εκεί. Εξελίσσετε την δραστηριότητά σας, δίχως να διευρύνεστε ιδιαίτερα σε άλλους τομείς. Διαθέτετε πρωτοτυπία σκέψης και διαισθητική αντίληψη. Οι λύσεις σας είναι πρακτικές και άμεσες. Αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει από το να επιθυμείτε την βαθύτερη προσέγγιση γνώσης μέσα από τον μυστικισμό. Στην περίπτωση αυτή, επιλέγετε διαφορετικές σχολές σκέψης.

Συμβουλές:

-Καλλιεργείτε την κρίση και τα ταλέντα σας
-Να είστε έξυπνοι και διορατικοί
-Ταιριάζετε περισσότερο με άτομα του 7 και 9
-Ευνοϊκή ημέρα η 11

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 22

Διαθέτετε ασυνήθιστα χαρίσματα και μπορείτε να είστε ευεργετικοί για πολλούς ανθρώπους. Ξεπερνάτε τους συνηθισμένους ανθρώπους γύρω σας, δίχως προσπάθεια και επιδίωξη γι’ αυτό. Είστε δυνατοί, ικανοί να ξεπεράσετε σημαντικά προβλήματα και να στηρίξετε άλλους. Διαλογίζεστε συχνά και αυτό αυξάνει τις δυνατότητές σας. Επιδράτε πάνω σε καταστάσεις και γεγονότα. Μπορείτε να ηγηθείτε πολιτικών, αλλά και άλλων οργανώσεων, όπως μορφωτικά ιδρύματα, οικονομικά κέντρα. Μπορείτε να έχετε ένα έργο ουσιαστικό στην ανθρωπότητα.

Συμβουλές:

-Διαχειριστείτε καλά τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας
-Καλλιεργείστε τον ιδεαλισμό
-Ασχοληθείτε με ένα ανθρωπιστικό ή κοινωνικό έργο
-Επικροτείτε παγκόσμιους νεωτερισμούς
-Αναζητάτε το αδύνατο για τους πολλούς!
– Σας ταιριάζουν τα άτομα με το 1 και το 5
-Ευνοϊκή μέρα η 22

Πηγή: astrolife.gr